Druhé přípravné utkání dospělých s FC Velim.

31.01.2016 10:12


ŽSK Třemošnice - FC Velim - 1 : 2 (0:0)
Branky : 55. Culek (pk)

   Druhé přípravné utkání na UMT v Kutné Hoře ( mj. bezvadné) s účastníkem 1.A třídy středočeského kraje jsme opět nezvládli a prohráli o gól. Ano, je to příprava a trenér musí stále kombinovat a zkoušet, ale jet na utkání bez jediného útočníka je k zamyšlení.
   První poločas jsme byli jasně lepším celkem a vytvořili si zhruba dvě jasné gólové šance, které dopadly stejně jako všechny podzimní - bez gólového efektu. Soupeři jsme ovšem po hrubých chybách našich středopolařů v rozehrávce "dozadu" také dvakrát nabídnuli možnost ke skórování.
   Druhý poločas dostali šanci další trénující hráči z lavičky a úroveň utkání klesla. Paradoxně jsme se ovšem dostali do lepších šancí nežli v první půli. Šanci J. Vančury zastavili velimští pouze faulem v pokutovém území a nařízenou penaltu Culek proměnil. Naši hráči se ocitli v dalších gólových šancích. Po jedné takové zahozené šanci jsme ovšem z následného protiútoku inkasovali vyrovnávací gól a během několika minut identicky obdrželi i druhý gól.
   Mužstvo se zdálo kombinačně vpořádku, ovšem bez chuti, dravosti a praní se o vstřelení gólu se pozitivní herní projev snižuje a výsledek je takový jaký je. Nadruhou stranu se naskýtá možnost hodnocení jednotlivých hráčů trenérovi a to má příprava plnit.

Auersvald - Kalina (46. Stehlík) , Kunášek, Culek, Rychnovský V. - Vančura O., Vančura J., Kvíčala(70. Šindelář P.), Šindelář P. (46. Oswald) - Filip (46. Liška), Šindelář M. (75. Kalina)


Omluveni : Forman, Šebek, Hejcman, Menšík, Petr