Dorost uspořádal turnaj na malé umělce.

26.11.2019 22:29


V sobotu 23.11. jsme uspořádali turnaj na malé umělce, kterým jsme se víceméně rozloučili s podzimní částí sezóny. Pozvali jsme si Vrdy, Habry, Heřmanův Městec a Trhovou Kamenici. My jsme dali dohromady dva týmy, takže každý sehrál pět dvacetiminutových zápasů. K vidění byly zajímavé akce, branky i emotivní prakticky finálový zápas v posledním kole mezi naším "áčkem" a Vrdy. K vítězství v turnaji jsme v tomto zápase potřebovali vyhrát a to se podařilo... Turnaj jmse tedy vyhráli my, druhé byly Vrdy, třetí Habry, čtvrtý Heřmanův Městec, páté naše "béčko" a šestá Trhová Kamenice.

 

Nejlepším brankařem se stal Jan Hronovský z Vrdů, hráčem Vojtěch Kafka z Habrů a střelcem se sedmi brankami náš Roman Šmídl.

 

Turnaj se odehrál ve větrném počasí, které bylo místy velice nepříjemné, ale i tak si snad všichni zúčastnění turnaj užili. Každý dostal nějakou cenu a tímto chci poděkovat především Vánočním ozdobám Horní Bradlo za sponzorský dar.

 

Po turnaji jsme ještě jednou vše probrali v příjemném prostředí u Milana Michálka. Dohodli jsme se, že budeme  dál v pohybu tzn., že čtvrteční báčko bude dál asi do půlky prosince, pak si dáme pauzu a v lednu začneme zas a budeme se připravovat na jarní část sezóny a snad promluvím za všechny, když řeknu, že první místo v soutěži pustit nechceme...