Dorost sehrál přátelský zápas s mužstvem z Estonska.

15.03.2019 18:41


Ve středu 13.3. sehrál dorost za výpomoci několika hráčů třetitřídních Žlebských Chvalovic mezinárodní přátelský zápas s mužstvem z dalekého Estonska. Pärnu JK Poseidon je mužstvo dospělých, které postoupilo do tamní třetí ligy a již poněkolikáté jsou u nás na soustředění a nutno podotknout, že jsou v Club Hotelu s ubytováním, stravou a podmínkami v třemošnickém sportovním areálu nadmíru spokojeni.

První půle byla z naší strany poněkud neurovnaná. Přestože jsme byli více na míči, nestihli jsme reagovat na několik brejkových situací a prohráváme ji 4:1. Zajímavostí je, že jsme otevřeli skóre už po dvaceti sekundách hry a vyrovnáno bylo za dalších třicet... Každopádně ve druhé půli jsme soupeři, který je v plném tréninku, opět míč příliš nepůjčovali. Soupeř jednu naši chybu využil, my jsme dali branky tři (jedna byla ještě neuznána pro domělý ofsajd...)Tak jako tak mají ve svém středu několik šikovných fotbalistů. Konečná prohra 5:4 není až tak důležitá. Byla to zajímavá konfrontace s pro nás "exotickým" mužstvem a v naší hře bylo několik pozitivních věcí, alesamozřejmě i prostoru ke zlepšení.

Sestava : Mrázek - Jelínek, Jeřábek, Míšek, Klein, Šmídl, Tomiška, Oswald David, Oswald Tadeáš, Dunka,Halás a Krška za Žlebské Chvalovice : Veselý, Žďánský, Němec, Novák a Buchl