Čtvrté přípravné utkání dospělých s FK Jiskra Heřmanův Městec

14.02.2016 08:58

ŽSK Třemošnice - FK Jiskra Heřmanův Městec - 0 : 3 (0:3)

Další přípravné utkání, v pořadí již čtvrté, jsme výsledkově nezvládli. Mužstvo Jiskry se ukázalo jako velice silný soupeř. I když jsme měli zhruba do 70. minuty územní i kombinační převahu, gólů z kopaček našich hráčů jsme se nedočkali. Heřmanoměstečtí nás trestali z našich vlastních chyb a  standartních situacích. První gól padl v 18. munutě po rohovém kopu, druhý padl ve 28. minutě po rozehrátí přímého kopu a třetí ve 31. minutě z penalty.

   Těžký terén naší kombinační hře spíše škodil a houževnatý soupeř, který těžil hlavně z nakopnutých míčů na rychlé hroty, trestal každou zbytečnou ztrátu míče právě v kombinaci. Góly padly po absolutně naivním a chaotickém bránění v našem pokutovém území. Mužstvo nemá, při absenci Kunáška, žádného hlavičkáře a oragnizátora typu Dvořáčka z HM, který by způsob obrany a počínání bránících hráčů v naši šestnáctce dirigoval.
   Pozitivním jevem byl návrat Jirky Šebka ( první utkání v přípravě) a pěkné kombinační akce. Nezklamali mladí hráči - Šindelář P. ( patřil k nejlepším na hřišti), Široký.
   Mužstvo Jiskry má ve svém středu výborné hráče - Mach, Jablečník David, a hlavně pilíř v obraně - již zmiňovaný Dvořáček.

Třemošnice : Auersvald - V. Rychnovský (86. Mejtský), Kalina, Culek, Petr (60. Široký) - Forman, Kvíčala, Vančura J., Šindelář P. - Šebek, Hejcman (45. Menšík, 60. Hejcman)

Omluveni : Šindelář M. (nemoc), Vančura O. (omluven), Kunášek (omluven), Filip ( omluven), Stehlík (omluven), Šťastný (omluven)