1. třída dorostu - prohra V Mikulovicích.

08.10.2018 21:35


SK - 1. FC Mikulovice - ŽSK Třemošnice - 3 : 1 (2:1)
Branky : Oswald David, Jelínek Milan

Dorost sehrál zápas blbec v Mikulovicích! I přes citelné oslabení, kdy z 
různých důvodů chyběli Šmídl, Klein a Čarný, nebyly při vší úctě k soupeři Mikulovice týmem, se kterým bychom měli ztratit. Doplněni jsme byli třemi staršími žáky, za což opět děkuji a Hrzánem, který se objevil po hodně dlouhé pauze a uvidíme co bude dál. Fotbal jsme hráli my, ale soupeř byl produktivnější. Přestože jsme hned ve 12. otevřeli skóre (Oswald David), domácím jsme laxním přístupem a fatálními chybami dovolili v 19. a 24. minutě výsledek otočit. O poločase jsme si mnoho věcí vyřikali a věřili jsme, že se prosadíme, jenže hned ve 47. minutě přišla další chyba 3:1 ! Ke snížení došlo ale příliš pozdě (89. minuta Jelínek Milan).

K dalšímu zápasu 
jedeme opět ven v neděli 14.10. a to na hřiště beznadějně posledního Starého Hradiště a já jen doufám, že budeme kompletnější a hlavně zodpovědnější. A to nejen v přístupu k zápasu, ale i v tréninku. Tréninky jsou přeci v úterý 16:30-18:00 a v pátek společně s dospělými. Alespoň jednou týdně by si mohl přijít kopnout každý, abychom se neviděli jen na zápase, ale i za to zaplať pánbůh... V pátek si zatrénujete dokonce s mistrem světa v malé kopané ! Tímto gratulujeme Dominiku Fejlovi k zisku tohoto titulu!

Sestava : Mrázek - Míšek, Hrzán, Tomiška, Pilař - Pavlík, Jelínek Milan, Krška, Erben - Oswald D., Oswald T. (Jelínek Filip, Benda)