Zářiové mistrovské zápasy dorostu

03.10.2018 20:37

Zářiové zápasy dorostu...

9.9. 2018 - ŽSK Třemošnice - Opatovice nad Labem -
1 : 3 (0:1)

Po volném víkendu (odložené utkání ve Dřenicích) jsme narazili na velice zdatného soupeře, který měl navrch především fyzicky. Přesto jsme sehráli poměrně vyrovnané utkání. Škoda, že po půl hodině byl víceméně neoprávněně vyloučen Erben, který v PÚ podrazil unikajícího protihráče, jenž postupoval sám na našeho gólmana. Z PK jsme prohrávali a přestože jsme ještě na začátku druhé půle stačili srovnat (Oswald D.), hosté přesilovku využili a prohráváme 1:3.



15.9. 2018 - Spartak Slatiňany B - ŽSK Třemošnice -
4 : 2 (2:1)

Na hřišti minimálních rozměrů proschlého na troud jsme nesehráli dobrý zápas. Přestože nerovný terén byl pro oba soupeře stejný, vyhovoval více domácím borcům. Naši techničtí hráči se snažili hrát fotbal, domácí míče  pouze nakopávali a my si s tímto stylem nevěděli rady... Utkání bylo navíc bohužel poznamenáno ošklivým nezaviněným zraněním domácího hráče, pro kterého musela až na hřiště přijet RZS. Samozřejmě mu tímto přejeme brzké uzdravení. Na začátku jsme šli sice do vedení (Míšek), ale domácí otočili a po našem vyrovnání na 2:2 (Klein), když jsme se nadechovali, vyrobil hrubici jinak skvěle chytající Mrázek a na konci domácí svou výhru ještě pojistili.



19.9. 2018 - SK Dřenice - ŽSK Třemošnice -
3 : 5 (2:1)

K dohrávce 4. kola jsme přijeli do Dřenic na skvěle připravený pažit, což bylo po prohře ve Svidnici příjemné zjištění. Proti nám nastoupilo osm "dorazových" hráčů a tři žáci...Po dvaceti minutách jsme rázem díky důraznému Holému prohrávali 2:0 a vůbec to nevypadalo dobře. Kluci se ale postupně dostali do hry a do poločasu snížili (Klein). Ve druhé půli jsme už fotbalově byli jednoznačně lepší a postupně Klein, brankou utkání či možná kola Oswald T. a Čarný zápas otočili na 2:4. Domácí pak sice ještě snížili, ale dnes střelecky disponovaný hráč utkání Klein upravil na konečných 3:5 pro naše barvy.


23.9. 2018 - ŽSK Třemošnice - SK Lázně Bohdaneč -
3 : 2 (0:0)

Lázně Bohdaneč je mužstvo, které určitě bude okupovat přední příčky soutěže. Sehráli jsme velice vyrovnaný zápas, ve kterém jsme dvakrát srovnávali, nejprve Oswald D. na 1:1 a pár minut před koncem šťastně kapitán Tomiška na konečných 2:2. V penaltovém rozstřelu byli naši stoprocentní, hosté jednou nedali, takže další dva bodíky do tabulky zůstaly doma.



30.9. 2019 - ŽSK Třemošnice -  Heřmanův Městec -
5 : 4 (4:2)

V tomto zápase byli někteří hráči obou mužstev příliš přemotivovaní, jindy celkem solidní sudí Čapek neměl úplně svůj den a to vše mělo za následek divočinu nejen ve výsledku, ale hlavně chvílemi i na hřišti... Alespoň mělo derby správnou šťávu! Po brance D. Oswalda jsme vedli, ale hosté dvěmi góly našeho bývalého hráče Ouřeckého otočili. Pak Šmídl, Krška z PK a 2x Šmídl (1 xPK) převážili jasně výsledek v náš prospěch. To nás zřejmě uspokojilo a hostům jsme dovolili snížit až na kontaktních a konečných 5:4! Místo toho abychom v době, kdy jsme byli na koni ještě přidali, jsme naopak ubrali a vlastně se báli o výsledek.


Díky úzkému kádru se sestava prakticky nemění a zasahují do ní někteří starší žáci, kterým patří dík za výpomoc. Bohužel se nám zranil hloupě mimo fotbal Pospíšil (věřme, že se brzy vrátí), Halás stále rehabilituje a Lukáš Skokan jak rychle začal, tak rychle skončil... Několik hráčů je stále kontaktováno, ale jejich návrat k fotbalu je zatím v nedohlednu. Kéžby si uvědomili, že by nepomohli jen spoluhráčům a třemošnickému fotbalu, ale třeba i sobě...Každopádně my jedeme dál!


Do zápasů nastoupili : Mrázek - Čarný, Erben, Jelínek M., Klein, Krška, Míšek,Oswald David, Pavlík, Pilař, Pospíšil, Šmídl, Tomiška a žáci Benda, Jelínek F., Michálek a Oswald Tadeáš