Starší přípravka - referát z turnaje v Pardubičkách.

01.11.2016 17:30


Na poslední kolo Krajské miniligy starších přípravek jsme zavítali na hřiště SK Pardubičky, kde nás kromě domácího týmu čekali ještě soupeři z Chrudimi a Slatiňan.


Tento turnaj hodnotíme jako nejpovedenější z celé podzimní části jak z pohledu výsledkového,tak podle herního projevu celého týmu.

Třemošnice - Chrudim -
5 : 2
Branky : Mostecký 2, Škaryd, Habor, Klein

První zápas hrajeme od začátku velice aktivně, brzy se ujímáme vedení a celý zápas taháme za delší konec. Daří se nám střelecky, snažíme se kombinovat, obrana nepouští soupeře k častému ohrožení naší branky a když už,drží nás brankář – výhra je naše.

Třemošnice - Slatiňany -
3 : 2
Branky : Klein, Kolbaba, Habor
Druhý zápas je vyrovnaný, opět brzy vedeme, soupeř až ke konci snižuje na jednobrankový rozdíl, ale jeho závěrečnou snahu o vyrovnání jsme ubránili a opět vítězíme.

Třemošnice - Pardubičky -
3 : 4
Branky : Ježek, Nováček, Klein

V posledním utkání jsme domácímu týmu více než vyrovnaným soupeřem, ale rozhodly naše chybičky a také pár neproměněných šancí. Těsně před koncem sice dáváme kontaktní gól,ale vyrovnání už soupeř nepřipustil.


Nyní nás čeká několik tréninků v hale vždy v pondělí 16:00-18:00 a vše vyvrcholí vánočním turnajem 10.12. 2016, kterého se zúčastníme všichni.


Sestava : Kolbaba - Spěvák, Habor, Škaryd, Klein, Mostecký, Šmídlová, Nováček, Cipryán, Ježek, Vobruba