Starší přípravka - referát z turnaje v Chocni.

16.10.2017 19:20

K šestému kolu miniligy přípravek jsme vyrazili na stadion Chocně. Stejným směrem zamířili ještě týmy Přelouče a Pardubiček a nás dnes čekala porce tří zápasů.

ŽSK Třemošnice - FK Přelouč -
3 : 3 (0:0)
Branky: Nováček 2, Mostecký

Rozlosování nám dnes jako prvního soupeře přisoudilo fotbalisty Přelouče. Zápas jsme začali vcelku rozpačitě. Postrádali jsme klid v rozehrávce a také při zakončení. Vše jsme se snažili hrát z prvního doteku, ale bohužel na mokrém trávníku nám chyběla větší přesnost a někdy i tolik potřebný druhý dotek. Ani soupeř se nedokázal gólově prosadit a poločas skončil bez branek. V druhém poločase jsme se ujali velmi brzo vedení 1:0. Bohužel jsme nedůsledně obsazovali hráče Přelouče, permanentně jsme je nechávali neobsazené za svými zády. I díky podskočení několika soupeřových autů jsme o vedení přišli. Oceňuji bojovnost našich fotbalistů a i za stavu 1:3 jsme nic nevzdávali. Odměnou nám byla konečná remíza 3:3. Může nás jen mrzet, že jsme všechny tři góly od hráčů Přelouče obdrželi „jako přes kopírák“ a sami jsme se připravili o vítězství.

ŽSK Třemošnice - FK Agria Choceň -
5 : 3 (2:1)
Branky: Klepetko 3, Rožek, Kolbaba

Druhé utkání jsme sehráli proti domácí Chocni. Proti prvnímu zápasu přišlo zlepšení v celkovém pojetí hry. Byli jsme aktivnějším týmem a poučili jsme se z chyb z předešlého utkání. I proto jsme ovládli poločas v poměru 2:1. V druhém poločase jsme si po nedorozumnění v zadních řadách vstřelili vlastní gól a umožnili jsme domácím jít do vedení 3:2. Naštěstí se našemu střelci vlastního gólu podařilo vše odčinit třemi přesnými zásahy a nasměroval náš tým k první dnešní výhře v poměru 5:3 a mohl zaznít vítězný pokřik. Opět velmi kladně hodnotím týmové pojetí a nasazení všech hráčů.

 

ŽSK Třemošnice - SK Pardubičky - 6 : 3 (4:2)
Branky: Rožek 3, Kolbaba, Šmídl, Mostecký

Třetí zápas nás svedl proti týmu Pardubiček. Poslední vzájemné měřen sil skončilo remízou 5:5. My jsme chtěli tentokrát vyhrát. Navázali jsme na zlepšený výkon z druhého zápasu. Jednalo se o naše nejlepší fotbalové vystoupení tohoto dne. Předvedli jsme několik velmi pohledných fotbalových akcí, které byly navíc uspěšně zakončeny vstřelenými góly. Za první poločas padlo celkem šest branek, ovládli jsme ho v poměru 4:2. V druhém poločase se hra obou týmů vyrovnala a gólových příležitostí na obou stranách ubylo. I přesto jsme po přestávce viděli další tři vstřelené branky. Konečné skóre bylo 6:3 a podruhé jsme mohli slyšet vítězný pokřik z úst našich mladých fotbalistů. Velmi dobře zastoupil v bráně Tadeáš za Pavla, který poslední zápas odehrál v poli a jako bonus přidal i gólový zásah.

Sestava: Kolbaba (3.zápas Gauč) - Cipryán, Mostecký, Nováček, Šafránková, Rožek, Šmídl, Klepetko D.

Rád bych všechny fanoušky pozval na poslední podzimní soutěžní kolo, které sehrajeme na domácím stadionu v sobotu 21.10.2017 od 9:00.