První jarní dorostenecký bod

02.04.2022 20:20

Dorost na zeleném pažitu, který se postupem času stal bílým, získal první jarní bod... Nemošice přijely pouze v jedenácti a v první půli byli naši lepším týmem. Bohužel se drželi toho, že v mnoha šancích neřeší situace přesněji a ve větším klidu. Pouze ve 30. minutě Aleš Petrus sklepl dobře na svého jmenovce Romana Petruse a bylo z toho vedení 1:0.

Ve druhém poločase však hosté ožili a z několika zajímavých příležitostí zahrozili. Z jednoho PVK zazvonilo dokonce i břevno a především po nedorozumnění bránících hráčů v 63. minutě hosté vyrovnali po rohovém kopu, i když to byl prakticky vlastní gól. Pak měli ještě několik nevyužitých příležitostí, z nichž dvě byly tzv. tutové...

Každopádně se zápas dohrával na bílém podkladu, protože aprílový sníh hrací plochu pokryl celkem slušnou neodtávající vrstvou, což fotbalu samozřejmě příliš nepomohlo.

První jarní bod samozřejmě těší, ale protože příští zápas u lídra soutěže v Přelovicích jednoduchý nebude, musíme v týdnu potrénovat tak, abychom se nevraceli s prázdnou.

Mrázek-Valčík, Spěvák, Petrus, Petrus A.-Brynych, Tlapák, Červeňák, Valčík (63. Lyashko)-Vlček, Oswald (63. Brázda)