Prohra v derby s H. Městcem

30.03.2023 16:54


ŽSK Třemošnice - Heřmanův Městec - 1:2 (1:2)
B : 43. D. Forman - 6. Voženílek, 18. Hauf


Sestava : D. Oswald - Krška, Malý, Petr, J. Vančura, Šebek, Petrlík, D. Forman, M. Šindelář, Tomiška (76. Lazaridis), Šmídl (46. T. Oswald)
 

Ač domácí do utkání nastoupili velmi namotivováni, nedokázali skórovat ze svých prvotních šancí. V šesté minutě je ale zmrazil Jakub Voženílek když překonal Davida Oswalda a utkání bylo 1:0! 
Uběhlo necelých 12 minut a domácí dostali další ránu, tentokrát Ondřej Hauf zvýšil skóre utkání na 2:0.  Do konce poločasu měli hosté plno šancí ale nedokázali je využít. Naopak v 43. minutě snížil David Forman vedení hostů na 1:2 a dostal tak Třemošnice zpět do utkání.
Do druhého poločasu nastupovali Třemošnice s jednobrankovým mankem, které byly odhodláni smazat. To se jim ale nedařilo a skvěle chytající Radek Stýblo držel šance hostů na tři body na půdě Třemošnic. Závěrečný ohromující tlak Třemošnic k vyrovnání utkání ale k dělbě bodů nevedlo a tak si Heřmanův Městec z Třemošnice odváží tři body do tabulky. (zdroj fotbalunas.cz)

 

Ohlasy k zápasu

 

ŽSK Třemošnice

David Oswald: Nezachytili jsme začátek zápasu a dostali jsme 2 rychlý góly, před koncem prvního poločasu jsme snížili na 1:2, druhy poločas se ve většině času hrálo na polovině HM ale kvůli zahozeným šancím utkání skončilo 1:2
 

FK Jiskra Heřmanův Městec

Radek Stýblo: Na těžkém terénu jsme se rychle dostali do po dvou akcích do dvoubrankového vedení, což vypadalo skvěle, bohužel domácí z ojedinělé šance před poločasem snížili, místo toho abychom vedli 3:0 a soupeře odsoudili k porážce, tak byl stav pro nás pouze 2:1, do druhého poločasu aktivněji vstoupili domácí , dokázali si vypracovat několik šancí, ale naštěstí pro nás neproměnili a závěrečný tlak se nám podařilo odrazit a dokráčet k vybojovanému vítězství, i když výkon nebyl úplně podle našich představ