První přípravné utkání mužů

19.07.2022 16:00

První přípravné utkání mužů - 16.7.2022 od 10.30 h. :

ŽSK Třemošnice - Světlá nad Sázavou - 5 : 2  (2:1)

Góly : 35. Jelínek, 44. Petrlík, 47. Kodeš, 50 hosté, 63. Jablečník, 78. Lazaridis - 2. a 50. hosté

Pěkné utkání na dobře připraveném domácím trávníku "vonělo" přípravou na novou sezónu. Hosté přijeli pouze v 11. lidech a v závěru to bylo již patrné. Nicméně v domácím týmu se představili po delší době navrátilci Krška (MFK Chrudim), Menšík (Prachovice) a Kodeš (Hostovlice), na zkoušku se do přípravy zařadil mladík z Ostřešan Lazaridas (18.let), a nevedli si vůbec špatně. Dorostenci Michálek a Tadeáš Oswald taktéž přesvědčují dobrými výkony a již do širšího kádru A mužstva patří.

Utkání nezačalo pro domácí šťastně, již ve 2. minutě prostřelil útočník hostí domácího brankáře Mrázka. Domácí pak sílili tlak a do konce poločasu po pěkných akcích Petrlíka s Vančurou J. skóre otočili. Hned v úvodu druhé půle zvyšoval na 3:1 Kodeš. Po nedorozumění Jelínka s Mrázkem hosté snížili, ale to bylo vše. Pak již skórovali pouze dobře hrající domácí.

Hosté vedeni trenérem Tomášem Frailachem (SK Slávia Praha) předvedli taktéž poctivý výkon, ovšem neúčast lavičky se v závěru utkání promítla.

 Sestava ŽSK : Mrázek - Tomiška (60.Michálek), Mocanu, Vančura O., Krška - Jelínek (65. Lazaridas), Vančura J., Šindelář P.(C), Šmídl (46.Menšík) - Oswald T. (46.Kodeš M.), Petrlík (58.Jablečník)

Omluveni : Petr, Malý, Forman D., Šindelář M., Šebek, Tuček, Žďánský, Brom, Vepřek