Odchovanec fotbalového oddílu ŽSK Třemošnice ŠTĚPÁN MÍŠEK dostane šanci v přípravě u ligového A-týmu FK Pardubice.

22.06.2023 17:01


Příležitost představit se v A-týmu FK Pardubice dostanou Ondřej Sedláček, Matyáš Hanč, ŠTĚPÁN MÍŠEK a Matěj Šimůnek.

Čtyři nadějní hráči dostanou možnost ukázat se v co nejlepším světle trenéru Radoslavu Kováčovi. Prvním ze zmiňovaných odchovanců je devatenáctiletý Ondřej Sedláček. Ten v minulé sezóně nastoupil k šesti utkáním v nejvyšší dorostenecké soutěži U19, následně už ale sbíral zkušenosti v dospělém fotbale, když odehrál 20 zápasů v dresu pardubického B-týmu.

Šanci prosadit se v kádru A-týmu bude mít i obránce Matyáš Hanč, který v uplynulé sezóně nastoupil v dresu dorostu U19 k osmi duelům v 1. Celostátní dorostenecké lize. Hned 14x jsme měli možnost vidět jeho výkony v rezervě Pardubic.

Záložník ŠTĚPÁN MÍŠEK je dalším z nadějných tváří pardubického fotbalu. V minulé sezóně, ve které obsadili dorostenci U19 celkové druhé místo, patřil tento 17letý talent k nejvýraznějším postavám týmu. Nastoupil k 27 utkáním v 1. Celostátní dorostenecké lize, a výrazně se tak podepsal úspěchu naší devatenáctky.

Posledním z odchovanců FK Pardubice, kteří zahájí přípravu s A-týmem je brankář Matěj Šimůnek. Také on se výraznou měrou podílel na úspěchu dorosteneckého týmu U19 v minulé sezóně. Odchytal totiž 16 utkání, ke kterým přidal také dva zápasy v dresu pardubického „béčka.“

Kluci, přejeme, ať se vám u A-týmu daří a těšíme se na vaše výkony v CFIG Areně!

zdroj : https://www.fkpardubice.cz/article/644-Odchovanci-Pardubic-dostanou-sanci-v-A-tymu?fbclid=IwAR3ZJS8NxFmx9h4WV_SNiZRGtnCXrr8OEgnZlreF-ltcWB48v2R-x9X5ol0