Muži / Ve vyrovnaném zápase se dlouho nedařilo oběma týmům prosadit

23.05.2023 16:39

Muži :

TJ Svitavy - ŽSK Třemošnice - 3:0 (0:0) 
Branky : 63. Horák, 77. Válek, 90. Čížek


Sestava : D. Oswald - Krška, Tlapák, R. Petrus, Petr, P. Šindelář, Petrlík, Tomiška, Šmídl, T. Oswald, Brom (89. Mejtský)

Ve vyrovnaném zápase mezi Svitavy a Třemošnicemi se dlouho nedařilo oběma týmům prosadit. První poločas skončil bezbrankovou remízou 0:0, přestože oba týmy měly své šance.
Ve druhé polovině zápasu se však Svitavským podařilo otevřít skóre. V 63. minutě se trefil Michal Horák a poslal domácí tým do vedení 1:0. To byl důležitý moment, který Svitavy nakopnul a poskytl jim větší sebedůvěru.V 77. minutě přidal další gól pro Svitavy Jakub Válek, který zvýšil vedení na 2:0. Tento gól uklidnil domácí tým a zajistil jim lepší výchozí pozici do závěrečné fáze zápasu.V poslední minutě zápasu se ještě jednou prosadil tým Svitav. Filip Čížek vstřelil třetí gól a potvrdil výhru svého týmu v poměru 3:0. Tento gól byl třešničkou na dortu a završil skvělý výkon Svitav.Svitavy předvedly dobrý týmový výkon a dokázaly využít své šance. Třemošnice se snažily, ale nedokázaly se prosadit před brankou soupeře. Svitavy tak zaslouženě získaly tři body a ukázaly, že jsou silným týmem v soutěži.Oba týmy předvedly bojovný fotbal a zápas nabídl zajímavé momenty. Svitavy se však ukázaly jako tým s lepší efektivitou a schopností trestat chyby soupeře. Třemošnice se musí zamyslet nad svým výkonem a pracovat na vylepšení před dalšími zápasy (zdroj :
fotbalunas.cz)