Mladší přípravka - referát z turnaje v Třemošnici

10.10.2016 15:36

Čtvrté kolo miniligy mladších přípravek jsme odehráli na domácím hřišti v Třemošnici. Opět se všechno odehrálo na čtyřech hřištích souběžně, což určitě kvitovali všichni zúčastnění z řad hráčů i diváku, vzhledem k chladnějšímu počasí. Našimi soupeři byly týmy Chrudimi "B", Poličky a Holic.

ŽSK Třemošnice - MFK  Chrudim "B"  -  
7 : 2 (3:1)
Branky: Klepetko 4, Čapka 2, Bachratý

V prvním zápase nás čekal tým Chrudimi, který jsme celkem přesvědčivě porazili i na jejich domácím hřišti. I přesto jsme zápas nepodcenili a od začátku jsme hráli aktivně s patřičným důrazem.  Odměnou nám bylo poločasové vedení 3:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili se stejným zaujetím a chtěli jsme zápas dovést do vítězného konce. To se nám podařilo díky dalším čtyřem zásahům do sítě soupeře. Chrudimi už se podařilo pouze snížit na konečných 7:2 z našeho pohledu. V bráně premiérově nastoupil Matyáš Ježek a předvedl velmi dobrý výkon.

ŽSK Třemošnice - SK Polička -  
2 : 11 (1:4)
Branky: Klepetko, Šmídl

V druhém zápase nás čekala další konfrontace s týmem Poličky, který byl v tomto zápase favoritem. Na rozdíl od našeho posledního vzájemného zápasu jsme nyní začali mnohem lépe. Na brankářské pozici došlo ke změně a svoji premiéru si odbyl Patrik Čapka. I díky dobrému týmovému výkonu jsme až do desáté minuty prvního poločasu drželi nerozhodný výsledek 1:1 (hraje se 2x12 resp. 2x15min po domluvě týmů). Poté se soupeři podařily vstřelit tři slepené góly a poločas skončil 1:4 v náš neprospěch. Tým Poličky povzbuzen povedeným koncem prvního poločasu začal přebírat iniciativu na hřišti a po velmi dobrém a pohledném fotbalovém výkonu zvítězil 11:2. I přes vysokou prohru bych všechny hráče rád pochválil za nasazení a bojovnost, která neopadala ani při nepříznivém stavu.

ŽSK Třemošnice - SK Holice -
7 : 4  (3:3)
Branky: Klepetko 3, Šmídl 3, Čapka

V posledním zápase nás čekal tým Holic. Byla to naše první konfrontace v této sezóně, takže jsme nechtěli soupeře podcenit. Taky jsme chtěli odčinit  předchozí porážku. Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný s několika šancemi na obou stranách. O vyrovnanosti svědčí i stav 3:3 po poločase. Do druhého poločasu jsme nastoupili ještě s větším nasazením a chutí zápas rozhodnout a vyhrát. To se nám podařilo díky dalším čtyřem gólům v síti Holic. Soupeř už jen korigoval na 7:4 z našeho pohledu.

Sestava : Čapka, Novotný, Ježek, Klepetko, Šmídl, Bachratý, Šafránková, Šafránek, Charvát, Šmídlová J., Honzík S.