KP dospělých (26. kolo) - Bod po penaltovém rozstřelu.

07.06.2015 15:59

Krajský přebor dospělých (26. kolo)
 

ObrazekDospělí 31. 5. s mužstvem Sokol Moravany.
Sokol Moravany - ŽSK Třemošnice - 2 : 1 (na penalty)
Branky : 14. Poláček - 74. Menšík



  Na pěkném stadionu v Moravanech jsme vybojovali bod zcela po zásluze a dovolím si tvrdit, že jsme hlavně ve druhém poločase byli těmi lepšími na pěkném pažitu. Domácí nastoupili oslabeni o některé hráče základní jedenáctky, nám zase chyběl nemocný Kvíčala.
Utkání jsme začali dobře a již ve 4. minutě zazvonila tyč branky domácích. Jenže ve 14. minutě úřadoval zcela osamocený hlavičkář domácích Poláček a ten nedal z blízka Auersvaldovi žádnou šanci -1:0. Zbytek poločasu se odehrál víceméně ve středu hřiště.
  Do druhé půlky vstoupili naši hráči aktivnějí a začali si vytvářet střelecké příležitosti, hlavně přízemní střela Petra měla gólové parametry, ovšem o chloupek minula bránu domácích. V 74. minutě přináší pěkná kombinační hra našeho mužstva konečně ovoce a Menšíkovi se podařilo vyrovnat. Ten samý hráč měl na kopačkách rozhodnutí v 82. minutě, kdy šel sám na brankář Laksara. Ten jeho nepovedené zakončení zlikvidoval a proto se šlo do penalt. V této loterii jsme neuspěli - v šesté sérii neproměnil penaltu Petr.                        

ŽK : 1:2
Rozhodčí : Morávek - Halda, Hrdý
Počet diváků :  200

Moravany:  Laksar - Knotek ( Smejkal), Hermann (80. Veselý), Sokol, Záleský, Beran, Lukas J., Poláček (75.Kubík), Pištora, Novák, Lukas M. (80. Hurta)

Třemošnice : Auersvald - Rychnovský V., Kunášek, Culek (72.Filip), Kalina  - Vančura O., Vančura J., Král, Šindelář (67. Petr)  - Šebek, Menšík

Ohlas :
" V tomto pěkném utkání jsme šahali na tři body. Skutečnost byla jiná a odvezli si jen jeden. I to je pěkný výsledek.  Dovolím si tvrdit, že jsme si tři body zasloužili. Na domácích byla znát neúčast Kříže i Imramovského. Nám zase chyběl středopolař Kvíčala.
Rozhodnutí mělo padnout po sólu Menšíka v 82. minutě a nemuselo se jít do penalt. Ale je to fotbal.... Kluci si zaslouží pochvalu i za tento výsledek. Odehráli dobré utkání.