KP dospělých (5. kolo) - Prohra s vedoucím mužstvem.

07.09.2015 15:52


ŽSK Třemošnice - FK Pardubice B - 0 : 1 (0:1)
Branky : 30. vlastní


Na hřiště do Třemošnice zajíždělo zatím suveréní mužstvo FK Pardubice B a dosavadní výsledky napovídaly, že by domácí neměli být žádnou překážkou k dosažení dalších tří bodů a možná i k navýšení skóre. Opak byl však pravdou. Hrál se pěkný, rychlý fotbal.
Domácí začali dobře v obranném bloku a hosté se za celý první poločas nedostali k nějaké jasné příležitosti. K dosavadní smůle domácích v průběhu nového ročníku se opět přidala další. Ve 30. minutě si srazil Kunášek nešťastně centrovaný míč od rohovéhom praporku do vlastní sítě. Hosté několikrát zahrozili střelami ovšem vysoko nad nebo mimo.
Ve druhé půli se hráči Třemošnice osmelili a zdálo se, že kombinačně jsou na tom lépe. Ale hosté s dobrou obranou nedovolili třemošnickým vstřelit vyrovnávací branku. Jedinou dobrou střelu na bránu hostí, která snesla gólové parametry, vyslal v 87. minutě Menšík. Pardubičtí bránu domácích prakticky vůbec neohrozili.
Utkání dobře řídila rozhodčovská trojice.


Třemošnice : Auersvald - Vančura O., Kunášek, Culek, Kalina - Šindelář M., Vančura J., Kvíčala, Šindelář P. (79. Hejcman) - Menšík, Brom

Pardubice B : Hrnčíř - Pánek, Vencl, Prokopec, Koblížek, Mandutz, Uhlíř (85. Buš), Matějka, Jirka (59. Molek), Kovář, Valenta (90. Málek)


Ohlas :
" Klukům není co vytknout. Pouze snad to, že kdyby s takovýmto nasazením, morálkou a chutí odehráli předešlá utkání, mohly být už na 
našem kontě nějaké body. Pardubickým jsme pomohli k vítězství nešťastným vlastencem. Jinak jsem nezaznamenal žádné vážnější ohrožení naší branky.A proto musím konstatovat, že jsme měli uhrát alespoň remizu. Z lídrem soutěže jsme odehráli rovnocené utkání.Škoda. Snad se začneme už zvedat, duchna byla ohromná ale nic není ztraceno. Ve hře je ještě mnoho bodů."