KP dospělých (29. kolo) - prohra v Žamberku

19.06.2015 21:21

Dospělí 13. 6. s mužstvem 1. FC Žamberk.
1. FC Žamberk - ŽSK Třemošnice - 
2 : 1 (1:0)
Branky : 12. Trnka, 60. J. Huška – 64. J. Vančura

 

Domácí od úvodní minuty Třemošnici přehrávali, v největší šanci ale Pavelkovu ránu z úhlu brankář Auersvald vyrazil. Ve 12. minutě se stav již měnil, když si Trejtnarem rozehraný roh našel před brankou Trnka a po jeho hlavičce Žamberk vedl. V dalších možnostech už Čada a P. Huška tak přesní v zakončení nebyli. Pak konečně začali hrozit i hosté, ale prudkou ránu J. Vančury pod břevno žamberský brankář Martinovský vyrazil na roh.

Po přestávce demonstrovala Třemošnice dobrou formu z posledních kol a domácí byli donuceni bránit těsný náskok. Z obranné ulity vyráželi k rychlým brejkům a po jednom z nich po hodině hry ustál Trnka souboj se dvěma protihráči ve středu hřiště a vysunul střídajícího Jakuba Hušku, který s přehledem překonal Auersvalda (2:0). Hosté ale nesložili zbraně a v 65. minutě vsítili kontaktní gól, kdy pod padajícím Martinovským přesně zakončil rozehraný trestný kop J. Vančura. Za deset minut měl tutovku na vyrovnání Forman, ale jeho superšanci vychytal Martinovský. Když pak tři minuty před koncem proletěla gólová hlavička Kunáška nad břevnem, žamberští fotbalisté vydřenou výhru udrželi.

Rozhodčí: Pavlas (Červená Voda). ŽK: 4:1. Diváci: 90. Poločas: 1:0. 

Žamberk: Martinovský – Molnár, Franke, Hrabík, Kotyza – Pavelka (75. Plundra), Jírů (90. Rudolecký), P. Huška (54. J. Huška), Trejtnar – Čada, Trnka. 

Třemošnice: Auersvald – Krátký (70. Šindelář), Kunášek, Culek, Kalina – O. Vančura, J. Vančura, Kvíčala, Petr (72. Stehlík) – Menšík, Forman.