KP dospělých (27. kolo) - Prohra na penaty.

07.06.2015 18:10

KP dospělých (27. kolo)

 

ObrazekDospělí 6. 6. s mužstvem FK AGRIA Choceň.
ŽSK Třemošnice - FK AGRIA Choceň - 
0 : 1 (na penalty)
Branky : 




V horkém počasí a na dobře připraveném pažitu se odehrálo pěkné utkání, které mělo parametry úrovně krajského přeboru. Domácí mužstvo mělo více ze hry - hlavně v prvním poločase, kde si vytvořilo několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky. Agilnímu Menšíkovi v nich vždy k jejich zakončení chybělo jen několik centimetrů. Nutno podotknout, že mu v cestě vždy stál vynikající nestárnoucí Gerčák. Ten stál ve 45. minutě i v cestě krásné střele Šebka ze 20 metrů, která mířila do šibenice.
   Ve druhém poločase se hosté začali osmělovat a víceméně dlouhými míči na Myšáka zatlačili domácí defenzivu na svoji polovinu. Ve 46. minutě zachraňoval gól téměř na brankové čáře Kunášek. Po dvaceti minutách hry ve druhém poločase se opět domácí vymanili z tlaku a předvedli několik krásných kombinačních akcí, ovšem bez zakončení. Proto utkání skončilo bez branek.
   Následovala nesmyslná penaltová loterie, kterou Agria rozhodla ve svůj prospěch a odvezla si ze Třemošnice dva body. Obě mužstva si zaslouží za předvedený výkon pochvalu. Stínem utkání bylo zranění Filipa ( vyhozené rameno). Utkání dobře řídila trojice výše jmenovaných rozhodčích.

ŽK : 1:2, Rozhodčí : Zavřel - Štěpánek, Felkl
Diváci : 130

ŽSK : Auersvald - Kalina, Kunášek, Culek, Rychnovský V. (89. Krátký)  - Šindelář M. (67. Petr), Vančura J., Král, Vančura O.  - Šebek, Menšík (76. Filip,85. Šindelář P.)

Agria: Gerčák - Eisner, Kopecký, Seidenglanz, Krejza - Šabata, Smola, Novotný (78. Rozlívka), Fikejz - Myšák, Smejkal (62. Mikulecký)



Ohlas :
" Kdyby mi někdo před sezónou řekl, že před posledními dvěma koly budeme mít na svém kontě 44 bodů, asi bych mu nevěřil. Hráči v závěru sezóny podávají opravdu pěkné výkony a důkazem toho byl i tento zápas. Ke kvalitě utkání napomohl i dobrý soupeř. Malinko mě mrzí pouze dva "neduhy". Těmi jsou : naše horší koncovka a zahrávání pokutových kopů. Doufám, že v příští sezóně se již toto pravidlo nebude uplatňovat. V sobotním horku a po dosti náročném utkání, by hráči měli být již v klidu v kabině a ne se ještě dalších 10 minut smažit na hřišti při exekuci PK, které pro obě mužstva s jejich postavením v tabulce stejně nic neřeší. Nicméně v této disciplíně předvedl Gerčák svoje kvality, zlikvidoval dva pokutové kopy našim hráčům a přivedl svoje mužstvo ke dvou bodům. Utkání se mi celkově hodně líbilo."