KP dospělých (25. kolo - dohrávka) - v dohrávce domácí výhra.

18.06.2017 14:10

ŽSK Třemošnice - FC Libišany - 2 : 1 (2:0)  
Branky : 3 a 25 Hejcman - 82 Machala 

 
V posledním domácím utkání sezony jsme přivítali Libišany. Začátek zápasu nám opět vyšel dobře a tentokrát hlavně gólově.Hned ve 3 min zakončil krásně Hejcman 1:0. Hosté reagovali množstvím standartnich situací, které zahrávali velmi dobře ( Brož ). A též byl nebezpečný útočník Bukač. Ve 25 min opět aktivní Hejcman z hranice vápna prostřelil Šimona 2:0.Tento stav pro nás vypadal dobře, ale Libišany dále chtěli hrát fotbal a jejich hráči kombinovali solidně.Hosté byli blízko branky,kdy nastřelili levou tyč.Naše další šance přišla brzy, to Král hezky našel Šebka a ten na Šimona nevyzrál.  
Druhý poločas evidentně hosté více přidali a chtěli s výsledkem něco udělat.Byli často na míči, ale vyložené šance se nevytvářeli .....nebo vše vyřešil Janda.Naše brejkové situace přicházely,ale střelec Hejcman další branku nepřidal ( přečíslení tři na jednoho). Tak zafungovalo známé pravidlo "nedáš dostaneš" a z následné akce hostující Machala snížil v 82 min na 2:1. Závěr utkání jsme zvládli a bereme další tři body. Pochvala pro Hejcmana, Šebka,Mocana,M.Šindeláře a Jandu. 
  
Cirkl Leoš trenér ŽSK Třemošnice : Dnes se u nás představilo kvalitní mužstvo. Hráči soupeře dobře individuálně vybavený a často hlavně ve druhém poločase drželi míč. Šance byly na obou stranách a nám se podařilo vstřelit dvě branky soupeři jednu.Nám zachytal Janda soupeře držel Šimon. Opět jsme podali bojovný a kolektivní výkon. Máme velkou radost z dalšího vítězství.

ŽK 3:1 diváků 160
  
Sestava : Janda - Brom (89' Mejtský), Mocanu, Král, Kalina - O. Vančura, P. Šindelář (79 Šťastný), M. Šindelář, Forman - Šebek, Hejcman.