KP dospělých (3. kolo) - výhra na penalty ve Slatiňanech.

31.08.2016 15:29


SK Spartak Slatiňany - ŽSK Třemošnice - 0 : 0 (0:0 - 3:5 np.)
 

V utkání ve Slatiňanech se bylo od začátku na co dívat.Domácí hráli aktivně a chtěli na nás vlétnout.Hrozili ze stran centrovanými míči, ale naše obrana byla pozorná.Ve 4.min přišla brejková situace,kdy Hejcman uplatnil svou rychlost,ale míč skončíl na tyči domácí branky.Domácí mužstvo si též vytvořilo šance,ale v zakončení se jim nedařilo.V jedné situaci po závaru před naší brankou doslova čaroval na brankové čáře náš gólman Jiří Janda a pohromu odvrátil.Občas nás vystrašily dlouhé přesné míče (Petr Vladyka) za obranu na nabíhající hráče soupeře.
Druhý poločas podobný průběh,domácí více na míči,ale bez vyložených šancí.Dále jsme pozorně bránili a čekali na brejkové situace (Šebek,Hejcman).Škoda nedotažení pár akci do finální fáze do otevřené obrany domácích,kteří chtěli utkání rozhodnout ve svůj
prospěch.Nic jiného v utkání nepřislo tak výsledek 0:0 a penalty (3:5).

 


Jaromír Hanuš, sekretář SK Spartak Slatiňany : „Ve slušně hraném okresním derby chybělo na obou stranách několik hráčů. V zápase, hraném ve velkém vedru, měli hosté více ze hry v první půli. Naši naopak ve druhé. Větší brankové příležitosti byly k vidění spíš v poločase prvním, ale protože ani jedna z nich nebyla proměněna, zápas dospěl k bezbrankové remíze a tudíž penaltám. Po nich se radovali z bonusového bodu hosté, protože proměnili všech pět. Na naší straně nedal hned tu první Kopecký, a tak naše poslední se už vůbec kopat nemusela. Hostům ke dvěma bodům musíme sportovně poblahopřát – byly nečekané, ale asi zasloužené. Našim hráčům zápas vůbec nevyšel."

Leoš Cirkl, ŽSK Třemošnice : „Zcela odlišné utkání než to minulé. Soupeř tvořil a náš tým pozorně bránil. Věděli jsme o síle domácích, hlavně ve hře dopředu. Chtěli jsme vyrážet do brejků a trestat, bohužel žádný nevyšel. Hráči plnili dané pokyny dobře, a tak odměnou nám nakonec byly dva body.

Trošku jsme odčinili porážku z minulého utkání. Pochvala pro celý tým za kolektivní a disciplinovaný výkon. Vynikli Jiří Janda a Liviu Mocanu."

 

Slatiňany : Žďánský - Málek (65. Mihulka), Hudec, Valda, Vodrážka - Vladyka, Beneš (46. Slavík), Kopecký, Koblasa (84. Myška) - Kudrna, Pokorný
 

Třemošnice : Janda - Mocanu, Kunášek, Kalina, Culek - Petr, P. Šindelář (74. Menšík), M. Šindelář, Brom - Šebek, Hejcman (77. Filip)



 

 

Zdroj: https://chrudimsky.denik.cz/fotbal_region/vyhru-domacich-fotbalistu-sledovalo-v-hermanove-mestci-rekordnich-485-divaku-20160830.html