KP dospělých (13. kolo) - výhra nad Dolním Újezdem.

06.11.2016 13:47


ŽSK Třemošnice -  Sokol Dolní Újezd - 1 : 0 (0:0)
Branky : 74' Petr Šindelář

 
Na naše předposlední domácí utkání podzimu přijelo mužstvo Dolního Újezda.
Ve 3'min střílí Brom nad branku.Hosté hned odpověděli ve 4'min se ocitl ve velké šanci Frňka,ale míří hlavou vedle.V 7'min se po standart. situaci uvolnil Šebek (přes dva hráče soupeře) střílí těsně nad branku.V 17'min vyvezl míč stoper Mocanu, přesně přihrál Šebkovi jeho střela mířila do brankáře.V 19' min Šebek ve velké šanci lobuje brankáře opět těsně vedle.Ve 41'min hosté střílí ze střední vzdálenosti ..Janda
je připraven.Za bezbrankového stavu končí první poločas. V 53'min přichází velká šance domácích (prázdná branka hostů) ,ale Hejcman situaci vyřešil špatně.V 63'min opět důležitý moment utkání, hostující Mandlík jde sám středem hřiště na Jandu...ten ho vychytal.V 74'min konečně udeřilo do souboje s brankářem šel důrazný Hejcman míč se dostal k P.Šindelářovi a krásnou střelou dal na 1:0.V 80'min po hezké kombinaci střílí z vápna Hejcman vedle.V 89'min hosté nastřelili tyč naší branky. Nic jiného se v utkání nestalo,tak si připisujem další tři body( hodně vydřené).
 
Cirkl Leoš, trenér  ŽSK Třemošnice  :Věděli jsme,že nás čeká těžké utkání a to se stoprocentně potvrdilo. Hosté překvapili vůbec nepřijeli bránit byli nebezpeční a připravili si i šance.Naši hře dnes chyběla přesnost a klid v zakončení.Centrované míče neměly potřebnou kvalitu. Nakonec celé utkání rozhodla krásná střela Petra Šindeláře.Hosté mohli vyrovnat v samém závěru utkání ,kdy nastřelili tyč.Vítězství si moc ceníme.

 

ŽK : bez karet, Diváků:120, Rozhodčí : Schmeiser Kamil, Čech Karel, Nováková Karolína - Delegát : Cach Přemysl.
 
Třemošnice : Janda - Petr, Mocanu, Culek, Kalina - Brom (67' Široký), P. Šindelář,J. Vančura,O. Vančura - Šebek, Hejcman (81' Filip)

Dolní Újezd : Janecký - Frank, Pešina, Vomáčka, Částek, Vrabec, Čejka, Drahoš, Fulík, Frňka (85. Novák), Mandlík