KP dospělých (11. kolo) - výhra nad SK Holice.

23.10.2016 19:48


ŽSK Třemošnice - SK Holice - 2 : 1 (2:1)
Branky : 23. Forman, 31. P. Šindelář (P) - 44. Lát  


Utkání na které se těšilá celá třemošnická fotbalová komunita. Bohužel bez Jirky Šebka ( pracovní povinnosti ), zraněného M. Šindelářem z utkání z Libišan ( likvidační zákrok hráče Kaufmana ) a dlouhodobě zraněného Jirky Kunáška. 

Jak šly minuty :

15. minuta  - naše obrana zcela propadla a T. Jedlička ve stoprocentní šanci, když obešel i brankáře Jandu, trefuje pouze tyč !!!!

22. minuta - po skvělém centru J.Vančury trefuje Forman D. pouze spojnici brankové konstrukce

23. minuta - po nádherné průnikové  přihrávce P. Šindeláře proměňuje D. Forman svou příležitost - 1:0

31. minuta - krásná nahrávka opět kolmo na Hejcmana (J.Vančura) - ten je ve vápně sražen a penaltu jistě proměňuje P. Šindelář - 2:0

44. minuta - luxusní střela Láta končí v šibenici domácího Jandy (ten si ještě šáhl) - 2:1 (gól měsíce !!!)

66. minuta - Janda chytá  střelu Kopřivy

67. minuta - kombinace Brom/D. Forman - střela pouze do brankáře

Mezitím střílí Hejcman opět pouze do brankáře, velká šance D.Formana po ose  Petr, J. Vančura,O. Vančura  střílí D.Forman pouze těsně mimo tyče. Největší šance hostí - přímý kop z hranice šestnáctky končí jen na zdi domácích.

Taktickým střídáním v závěru utkání trenér Cirkl dovršil zisk tří bodů a podtrhl tak výborné výkony mužstva v posledních utkáních.  

 

Ohlas - Ing. Jambor:

" Ač v držení míče bych odhadoval 60/40 % ve prospěch hostí tak v obráceném poměru byli naši hráči nebezpečnější ve hře dopředu a zcela zaslouženě získali plný počet bodů. Pochvala pro celý mančaft, který měl v sobě náboj a chuť po vítězství. Mužstvo podtrhává svoje bezvadné výkony z posledních zápasů. Jsem nesmírně spokojen a klukům gratuluji. Jsem spokojen i s přístupem lavičky, když ji museli doplnit dorostenci, kteří se vraceli z vítězného utkání v Ústí n. O.. "
 

Třemošnice : Janda - Kalina, Mocanu, Culek, Petr - Brom (75. Široký), Vančura J., Šindelář P. (86, Śťastný), Vančura O. -  Hejcman (90. Forman T.), Forman D.

SK Holice : Hlavatý - Lát, Ručka, Chvála, Hanč - Fotul (72. Machatý), Jedlička J., Kopřiva, Václavek - Křtěn (81. Tláskal), Jedlička T.