KP dospělých (11. kolo) - bod s Moravskou Třebovou

18.10.2015 08:00


ŽSK Třemošnice - SKP Slovan Moravská Třebová -  1 : 2 np (1:1)
Branky :  9. Menšík - 71. Nováček

 Důležité utkání pro obě mužstva začalo v režii domácích fotbalistů a již v 9. minutě po chybě hostujícího gólmana vstřelil Menšík díky svému důrazu úvodní gól utkání. V 11. a 15. minutě se nepodařilo ze slibných situací skórovat M. Šindelářovi. Ve 37. minutě šel sám na brankáře Kvíčala a opět neskóroval. Ve 47. minutě po dobře rozehrané standartní situaci pálí jen slabě do rukou brankáře Forman. 58. minuta přinesla penaltovou situaci a domácí Menšík opět vstřelením gólu pohrdl. Také střídající Hejcman se v 68. minutě dostává do situace, kdy se ocitá sám před brankářem Vykydalem. Opět nic. A tak zapracuje pravidlo "nedáš - dostaneš". V 71. minutě propadnou na levé straně dva domácí hráči a střela hostujícího Nováčka zapadá za záda Marečka - 1:1 (mj. 4 střela na bránu v utkání a také poslední). Tlak domácích fotbalistů ještě více narůstal. Hned v 72. minutě se natřikrát v závaru před bránou hostí nikdo z domácích neprosadil. O čtyři minuty nato Šindelář P. střílel ze slobné pozice jen slabě do brankářa. V 83. minutě hlavičkoval Kunášek jen těsně nad bránu již překonaného Vykydala a zmar zisku třech bodů nasadil v 87. minutě Hejcman, který postupoval opět sám na brankáře, ale bránu Vykydala netrefil.
Penaltový rozstřel zvládli lépe hosté. Za domácí neproměnil penaltu Vančura O.. A tak jasné utkání pro domácí hráče skončilo jen ziskem jednoho bodu. Hostům až na úvodní hrubku zachytal výborný Vykydal. Utkání dobře řídila trojice rozhodčích.

Třemonice : Mareček - Kalina, Culek, Kunášek, Vančura O. - Šindelář M., Vančura J., Kvíčala, Šindelář P. - Forman, Menšík (61.Hejcman)

Hlinsko : Vykydal - Novotný (17. Trefil), Marek, Škranc (66.Polák), Nováček, Novák, Dokoupil, Strouhal, Masopust, Staněk, Rázl



Ohlas :

"Pokuď si neporadíme ani s takovýmto soupeřem tak už nevím s kým můžeme v této soutěži vyhrát. Naše mužstvo hrálo konečně tak, jak si to představuji. Nechyběl pohyb ani nasazení, ale koncovka a chuť se poprat o vstřelení gólu je opravdu žalostná. V tomto utkání jsme měli šancí více než ve všech utkáních od začátku sezóny, ale stejně je nám to málo platný. Někdy je potřeba zavřít oči, nepřemýšlet a jednoduše pálit. Jenže v našem mužstvu snad každý hráč přemýšlí nad tou správnou trefou až moc."