Halový turnaj mladších přípravek v Třemošnici.

19.02.2017 09:19

V sobotu 18.2.2017 jsme pořádali domácí halový turnaj. 
Naše pozvání na turnaj přijaly týmy SK Ronov nad Doubravou, SK Rozhovice, TJ Horní Bradlo, MFK Chrudim a SK Dřenice.
     
Turnaj jsme zahájili zápasem proti Rozhovicím. Narozdíl od předešlého 
turnaje jsme začali velmi aktivně. Zejména jsme si přenesli některé prvky z tréninků do zápasů a výsledkem byla velmi pohledná hra, která byla odměněna i třemi vstřelenými góly a vítězstvím 3:0. Druhým soupeřem byl tým Ronova. Iv tomto zápase jsme pokračovali ve velmi dobrém týmovém fotbalovém pojetí hry a po velmi přesvědčivém výkonu jsme vyhráli v poměru 8:0. Svoji premiérovou trefu v mladší přípravce zaznamenali Daniel Hampl a Petr Klepetko(2x). Po těchto dvou výhrách jsme měli velmi dobře rozehraný turnaj a zřejmě i pod dojmem, že to půjde samo jsme přestali hrát. Hned v následujícím zápase proti Chrudimi jsme zjistili, že to úplně samo nepůjde. Soupeř šel do brzkého vedení 2:0. V tomto zápase nám také chyběla energie a ve všech soubojích jsme byli až "druzí". Důsledkem byly další dva obdržené góly a konečná prohra 0:4. Čtvrtým soupeřem byl tým H.Bradla. Byl to zápas, kde jsme si vypracovali více střeleckých pokusů a měli jsme i herní převahu, ale bohužel jsme v zakončení byli chvílemi zbrklí a také jsme si vybrali 
smůlu, protože většina našich pokusů skončila na tyčích a břevnu. Po ojedinělém úniku hostujícího týmu  jsme dostali jediný gól. Na ten už jsme 
nedokázali odpovědět a zrodila se prohra 0:1 Tato prohra se ve zbylém průběhu turnaje ukázala jako rozhodující v našem konečném pořadí, jelikož na úkor lepšího vzájemného zápasu skončil tým H. Bradla před námi. V posledním zápase jsme změřili síly s týmem Dřenic, se kterým jsme měli možnost sehrát zápas na turnaji v Moravanech . Opět se jednalo o velmi vyrovnaný souboj, do poloviny zápasu bylo skóre nerozhodné 0:0. Poté se nám podařilo vstřelit dva góly a touto výhrou jsme si pojistili umístění "na bedně". 

Závěrem bych rád poděkoval všem zúčastněným týmům, všem fanouškům za podporu a v neposlední řadě i sponzorům, díky kterým si každé z dětí odnesloi několik drobností a ti úspěšnější i poháry, medaile a individuální ceny. 

Sestava : Ježek, Charvát, Bachratý, Lipenský, Klepetko P., Šmídlová, Čapka, Hampl D., Šmídl, Klepetko D., Vaněk, Smutný

Konečná tabulka:

1. Chrudim            21:0      15b
2. H.Bradlo           11:8          9b
3. Třemošnice      13:5          9b
4. Rozhovice          8:9          6b
5. Dřenice              6:10        6b
6. Ronov                2:29        0b


  Dovolte mi Vás všechny pozvat na poslední halový turnaj, který odehrajeme ve Slatiňanech. Turnaj se uskuteční 18. března 2017 (od 8:00)  a byli bychomrádi, kdyby jste nás podpořili přímo na místě. První soutěžní kolo nás čeká o víkendu 8.-9. dubna 2017, místo a čas bude ještě upřesněno.

Děkuji všem za tým ŽSK Třemošnice U9

Zdeněk Čapka - trenér ŽSK Třemošnice U9