Halový turnaj mladších přípravek v Třemošnici.

23.01.2017 15:24

" V sobotu 21. ledna 2017 jsme pořádali již druhý halový turnaj mladších přípravek. Tentokrát naše pozvání přijaly týmy Chotěboře, Načešic, Slatiňan a Čáslavi.
 

 Jako domácí jsme měli v turnaji opět dva týmy. Byl to tým ZELENÝCH (r. 2007 a 2008) a ČERNOBÍLÝCH (r. 2009, 2010, 2011). Opět jsme viděli mnoho pěkných fotbalových akcí, momentů a gólů. Bohužel ani jednomu z domácích týmů se nedařilo téměř nic. Výjimkou byl pouze první zápas, kdy se nakonec oba domácí týmy rozešly smířlivě po remíze 1:1, když zelení o těsné vedení přišli přibližně pět vteřin před koncem zápasu. V ostatních zápasech jsme měli problém se zpracováním míče,konstruktivní rozehrávkou a nedokázali jsme se prosadit ani gólově. Světlým okamžikem byla výhra "zelených" nad týmem Čáslavi a díky tomu i s ohledem na lepší vzájemný zápas obsadili "zelení" konečné čtvrté místo. Černobílí získali pouze jediný bod a to nestačilo na jiné než šesté místo. Nejvíce turnaj vyšel týmu Chotěboře, který po pěti výhrách a zisku patnácti bodů zcela zaslouženě celý turnaj vyhrál. Celkové výsledky naleznete v tabulce pod tímto článkem.
 
Dovolte mi na závěr poděkovat všem zúčastněným fotbalistkám, fotbalistům 
jejich trenérům, rodičům a zbylým fanouškům, kteří opět nezklamali a dětem připravili velmi pěknou atmosféru i v momentech, kdy se tolik nedařilo. První tři týmy obdržely pohár, hráči medaile a také byly uděleny individuální ceny pro nejlepšího střelce, brankáře a hráče turnaje. Nesmím s poděkováním opomenout ani sponzory, díky nimž si každý z malých sportovců odnesl kromě mnoha zážitků a zkušeností i několik drobností.  

Konečné pořadí:

1. FC Chotěboř                          17:3      15 b.
2. Mezilesí Načešice                  14:7      10 b.
3. Spartak Slatiňany                   10:4        8 b.
4. ŽSK Třemošnice -zelení          7:12      4 b.
5. FK Čáslav                                7:14      4 b.
6. ŽSK Třemošnice -černobílí      3:18      1 b.