Druhé přípravné utkání dospělých s SK Pardubičky

14.02.2017 20:52

Druhé přípravné utkání jsme sehráli na UMT v Pardubicích (Ohrazenice) s týmem Pardubiček.

ŽSK Třemošnice - SK Pardubičky -
4 : 3 (0:1)
Branky : Hejcman 4
 

Sestava se hodně změnila od minulého zápasu z různých důvodů chybělo více hráčů. Šanci dostala trojice hráčů z dorostu (Mejtský, Petrlík, D.Oswald) a už víme,že v dalších utkáních tomu nebude jinak. 
Samotné utkání pro nás mělo přímo katastrofální vývoj.Po našich chybách jsme prohrávali  3:0 ,soupeř vždy nekompromisně trestal.Naše šance v prvnim poločase měl Hejcman,Brom,Šebek... ale bez efektu. V utkání se nám vůbec nedařila kombinace ....každá druhá přihrávka nepřesná. Soupeře jsme pod žádný větší tlak pochopitelně nedostali.Trochu radosti přišlo až v závěru utkání, kdy se nám povedlo za 25 minut vstřelit 4 branky to začal "koncertovat" v zakončení Hejcman. Mrzí zranění Culka snad to nebude nic vážného. 
Příští zápas 19. 2. neděle UMT Hůrka (Rosice n/L) 
  
Cirkl Leoš : V utkání se nám nedařilo nic a soupeř zaslouženě vedl dokonce 3:0. Někteří hráči nepodali dobrý výkon a musí na sobě začít rychle pracovat.Dorostenci se snažili to oceňuji. Pochvalu zaslouží Hejcman,kterému nestačil ani hattrick(vstřelil 4 branky). 
  
Sestava : Janda (60' Oswald) - Petr, Mocanu, Kunášek, Široký (46' Mejtský), M. Šindelář, Culek(15'Liška)(60'Petrlík), P. Šindelář, Brom, Šebek, Hejcman.