Dorost zahájil přípravu.

11.08.2019 19:50


Dorost vstoupil do přípravy na novou sezónu tréninkem 1.8. a hned v neděli 4.8. jsme sehráli první přátelské utkání s tradičním soupeřem ze Ždírce n/D, prohra 1:6 (Tomiška) vypadá zle, ale po velké obměně v kádru se není co divit, že obraz hry není ucelený... Určitě je na čem pracovat, každopádně v zápase bylo plno zajímavých okamžiků.

Pak jsme ve středu 7.8. sehráli přátelský zápas ve Slatiňanech s víceméně mladším dorostem Vrchlabí, který je tamtéž na soustředění. V zápase jsme sice vedli 1:0, ale po individuálních chybách a hlavně výkonu, který lze označit za nepříliš vydařený, prohráváme 1:4 (Tomiška).

Nakonec jsme prozatím sehráli třetí přípravu, nyní v neděli 11.8. Tupadlech. Tam dorost pro tuto sezónu nově založili a přestože či protože mají ve svém středu dva-tři dobré fotbalisty (jeden je vynikající, ale ta hlava...), bodou muset hodně pracovat... Ale vydrží-li spolu, tak za dva tři roky... Tentokrát jsme zvítězili rozdílem třídy a kdybychom k utkání přistoupili zodpovědněji, mohlo být skóre daleko vyšší než 8:1(Šmídl 3x, Oswald 2x, Červeňák, Marek, Tomiška)!


Teď je čas a hlavně nutnost absolvovat pár tréninků, pak nás čeká generálka s Vrdy v neděli 18. 8. nebo možná v rámci tréninku v pondělí 19. 8.  a v sobotu 24. 8. první mistrák s Opatovicemi n/L jako předzápas mužů.


Prozatím se zapojili: Benda,Brynych,Červeňák,Klein,Marek,Michálek,Míšek, Mrázek,Oswald,Pospíšil,Šíma,Šmídl,Tomiška a ze žáků Smutný a Tlapák. Takže  ještě pět hráčů by se ještě mělo postupně zapojit a sezónu 2019/20 můžeme rozjet... Obhájíme-li loňské pozice není až tak důležité, důležité je, aby kluci i realizační tým a hlavně příznivci byli s předváděnou hrou a výsledky spokojeni !