Dorost v přípravě na jarní část sezóny.

04.03.2020 22:19


Dorost v přípravě na jarní část sezóny, kdy chce udržet vedoucí postavení v soutěži a bude-li zájem, tak i postoupit do KP, sehrál již několik přátelských utkání. Výsledkově to však bohužel žádná sláva není... Nejprve jsme na začátku přípravy prakticky bez tréninku 26.1. podlehli Slatiňanům 2:5, pak jsme 22.2. dostali lekci z produktivity a vysokého napadání v Chotěboři a přestože domácí trenér chválil naši fotbalovost, prohráváme 7:1! 
Světlým momentem byl 29.2. turnaj v Lázních Bohdaneč, který jsme na umělce atypických rozměrů (hrálo se 5+1) vyhráli. V konkurenci týmů víceméně z naší soutěže jsme porazili domácí Lázně Bohdaneč, Orel, Heřmanův Městec, Opatovice n/L a Staré Hradiště. Podlehli jsme smolně a těsně jen Nemošicím, ale i to nakonec stačilo na celkové prvenství před účastníkem KP H. Městcem a právě naším přemožitelem Nemošicemi. Pak jsme hned druhý den s velmi osekaným zbytkem mužstva (většina hrála florbalové turnaje nebo se poomlouvali...) jeli do Čáslavi, kde nám díky dostatečnému počtu svých hráčů U17, půjčovali průběžně 3-4 hráče. Z prohry 7:0 nelze však tentokrát příliš usuzovat.

Nyní nás vždy v neděli v 10:00 čekají další zápasy. První dva s Chrastí 8.3. resp. Světlou n/S 15.3. jsou přátelské a doma. 22.3. by pak měla přijít předehrávka mistrovského utkání na Paramu, po něm opět v neděli 29.3. zase v 10:00 doma jakási "generálka" s tradičním soupeřem ze Ždírce n/D a pak už se rozjede soutěž...