1. třída dorostu (6. kolo) - výhra na penalty v Orli.

13.09.2020 20:56


TJ Orel - ŽSK Třemošnice - 2 : 3 (np 0:3)
Branky : Švadlenka Miroslav, 91. Švadlenka Michal - 39., 90. Smutný Michal

Další zápas odehrál dorost na horké půdě v Orli. Bohužel osazovací úsek zřejmě opomněl delegovat rozhodčího na toto utkání... Urostlí domácí hráči 
vyrukovali s důrazným pojetím hry, se kterým se naši hráči prvních dvacet minut složitě srovnávali. Pak už jsme začali hrát i my a těsně před půlí jsme byli odměněni brankou Smutného.

Po přestávce pokračoval boj o každý kousek trávníku. Domácí pak v 66. minutě z ojedinělého útoku prodlouženou hlavičkou vyrovnali. Měli jsme sice více ze hry, ale remízový stav 1:1 na tabuli svítil i v 90. minutě. To jsme zahrávali takřka poslední akci zápasu a z rohového kopu se hlavou trefil opět Smutný. Bohužel však v minutovém nastavení se k rohovému kopu dostali i domácí a po tzv. "trmě-vrmě" v pokutovém území domácí vyrovnali také hlavou na konečných 2:2. V penaltách jsme ale jasně dominovali, takže bereme dva body, ale je škoda, že jsme neudrželi vedení za body tři...

Musíme se z tohoto vývoje poučit a hrát do konečného hvizdu. A to třeba už příští sobotu, kdy ve 13:30 přivítáme rezervu Pardubiček.

Sestava : Mrázek - Michálek, Tlapák (75. Spěvák), Valčík, Červeňák, Smutný, Krška, Oswald, Kmoníček, Marek, Petrus (46. Vdovychenko)