Starší přípravka na mistrovském turnaji v Třemošnici

02.10.2019 17:32

4.kolo krajské soutěže starších přípravek 28. 9. 2019 v Třemošnici

V sobotu na "svatého" Václava přivítali na domácím hřišti soupeře z Dolního Újezdu,Libchav a Slatiňan.Jako hostitelé jsme se ůkolu chopili velmi dobře, kdy na našem jako vždy dobře připraveném hřišti jsme soupeřům k cestě domů přibalili i všechny body.

Třemošnice - Dolní Újezd - 4 : 7 
Branky Devera, Novotný, Procházka a Zumfe


Třemošnice - Libchavy - 2 : 10
Branky Novotný a Klepetko


Třemošnice - Slatiňany - 3 : 9 
Branky Novotný a 2 goly Klepetko


Tentokrát doma dostali šanci všichni hráči i hráčky z kádru,kteří mohli.

V prvním zápase první poločas prospíme a pouze prochodíme a ve druhém už výsledek nedoženeme,což je škoda,protože tento soupeř byl k poražení.

Ve druhém zápase dostáváme lekci fotbalovosti a musím říct,že na hru soupeře je radost pohledět,takže můžeme být rádi pouze za 10 branek v naší síti.

Třetí zápas začínáme perfektně a vedema 2:0 , ale poté se projevuje síla hráčů soupeře a opět prohráváme.


Tento turnaj jsme si řekli,že necháme zahrát celý kádr,ale je s podivem,když ve druhých poločasech zredukujeme sestavu,kýžený výsledek se nedostaví. Bohužel to pak vypadá, že hráči základní sestavy si myslí,že vše půjde samo a výhry budou naskakovat jak na běžícím páse. Jsou to však oni o které by se mělo mužstvo opřít a
mělii by táhnout ostatní.V tomto směru přišlo ale zklamání.Takže opět k treninku a oprava může přijít v neděli 6.10.2019 v Dašicích.

Sestava : Dominik Klusák, Radim Čapka, Dominik Devera, Patrik Charvát, Petr Klepetko, Markéta Marková, Lukáš Novotný, Aleš Procházka, Tomáš Šafránek, Tereza Tučková, Matěj Vystavěl, Jenda Zumfe a Miichal Zvolský