1. třída dorostu (5. kolo) - výhra nad mužstvem P. Pardubice

08.09.2019 19:13


ŽSK Třemošnice - TJ PARAMO Pardubice - 4 : 3 (2:2)
Branky :  12. (vlastní), 24. Krška, 66. TO Oswald, 81. Jeřábek - 12., 22., 54. Votava

Dorost sehrál druhé mistrovské utkání s týmem, kterému jsme v loňské sezóně nasázeli v jarním zápase 23 branek ! Že to bude po hráčské obměně jiný zápas jsme tušili, ale že to bude až takové trápení nikoliv...
 
Do zápasu jsme vstoupili aktivně a po úvodním tlaku jsme šli ve už 12. minutě do vedení, když jsme donutili hosty k vlastňáku - 1:0. Jenže za minutu bylo díky chybičce ve středu obrany srovnáno - 1:1. Ve 22. opět hostující kapitán využil svou šanci - 1:2. Za dvě minuty proměnil Krška jasnou penaltu - 2:2 a s tímto výsledkem se šlo do kabin, i proto, že jsme snad pět-šest tutovek nedali. O přestávce jsme si řekli, že musíme hru především zpřesnit, protože nepřesností bylo v naší hře až přespříliš!
 
Druhá půle však nebyla o moc lepší... V 54. zase hostující kapitán využil okénka v naší obraně a opět prohráváme 2:3. Díky důrazu Oswalda jsme v 66. srovnali 3:3. Opět však neproměňujeme šance a v součtu s první půlí čtyřikrát trefujeme brankovou konstrukci. Bohudík v 81. Jeřábek proměnil svou několikátou šanci a do penaltového rozstřelu, který byl na dohled, se nešlo. Utrápenou výhru jsme nakonec udrželi a i když hosté mohli bodovat, na
šance či dokonce tutovky jsme jasně vyhráli, takže i toto upachtěné vítězství je zasloužené. Každopádně předvedená hra v tomto zápase nijak neoslňovala a příště musíme všechno zlepšit. Chyběl sice lídr mužstva Šmídl, ale fotbal by neměl stát či padat s jedním hráčem.
 
 
Příští zápas hrajeme v neděli 15.9. v Nemošicích a chceme-li uspět, tak je potřeba opravdu zabrat při kombinaci a hlavně při zakončení!!!
 
Sestava : Mrázek - Brynych, Benda, Pospíšil, Michálek - Míšek, Tomiška, Krška, Klein - Jeřábek, Červeňák (Marek, Šíma, Oswald, Tlapák)