Muži / Bezbranková remíza ve Vysokém Mýtě.

03.05.2023 19:08

A mužstvo dospělých :

SK Vysoké Mýto B - ŽSK Třemošnice - 0:0 (0:0) 
Branky : 


Sestava : D. Oswald - Krška, Petr, P. Šindelář, J. Vančura (53. Petrlík), O. Vančura, T. Oswald, Lazaridis (67. Tlapák), Forman, M. Šindelář, Šmídl 

Oba celky se v tabulce nacházejí na podobném umístění, Vysoké Mýto B se nachází aktuálně na dvanáctém místě a Třemošnice na jedenáctém a to nám již dopředu mohlo říci, že se bude jednat o zápas velmi vyrovnaný a ani jeden tým nebude chtít udělat chybu. První poločase se nesl v duchu nekvalitního terénu a přes opatrnost obou klubů se neukázala žádná větší branková šance a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.
Také v druhém poločase stále i díky nepříznivému počasí terén byl velmi nekvalitní a to se dále projevovalo na hře obou týmů, sice se občas nějaké ojedinělé šance ukazovaly ale ve většině případů je zneškodnili obrany obou celků nebo na jedné straně Martin Sůva v brance Vysokého Mýta B nebo na druhé straně David Oswald. Ironicky nejzajimavější v druhém poločase byly tři žluté karty, z čehož dvě patřily domácím konkrétně Tomáš Vopršálek a Štěpán Houdek a jedna Jiřímu Petrlíkovi z kabiny hostů. Gól nepadl ani v druhém poločase a zápas tak skončil 0:0. (zdroj :
fotbalunas.cz)



Tomáš Paďour (V. Mýto B) : Za celý zápas si vybavují naši jedinou brankovou příležitost, kdy ve 2. minutě běžel sám Štěpán Houdek, který se pokusil prostřelit golmana hostů mezi nohy, jeho pokus byl ovšem neúspěšný. Těžko se mi utkání hodnotí, vypíchanou lze snad jen bojovnost a důraz obou celků. Hrál se vyrovnaný zápas na značně rozbitém terénu, který nám nenabídl defacto žádnou fotbalovou podívanou. Nic méně bod bereme a jsme rádi za 0 vzadu. Klobouk dolů před každým, kdo to vydržel celých 90 minut!


David Oswald (Třemošnice) Výsledek 0:0 odpovídá průběhu zápasu, který se odehrál na nekvalitním terénu.