V generálce těsná prohra s divizní Chrudimí...

06.08.2022 05:57

K poslednímu přípravnému zápasu si naši borci pozvali v týdnu narychlo rezervu Chrudimi, protože Kutná Hora po pádu do středočeského krajského přeboru nedala do kupy sestavu... Takže nejprve poděkování do Chrudimi, že rychle zareagovali a mohli jsme generálku odehrát...

Že nás nečeká nijak lehký soupeř, ba naopak, jsme věděli. Že budeme pak více než vyrovnaným soupeřem, bylo milým překvapením. Poměrně rychle jsme v 11. minutě po rohu prohrávali 0:1, ale do poločasu po pěkné kombinaci, kdy především Petrlík rychlostně předčil divizního beka a M. Šindelář pak zakončil do prázdné, bylo vyrovnáno 1:1. A dlužno říci, že ani herně jsme nezaostávali.

Ani v druhé půli jsme nepropadli a na vedoucí branku hostí zareagoval po brejku Vančura - Jelínek a prvně jmenovaný srovnal na 2:2. Konečnou podobu výsledku dali hosté po tretuhodně nepohlídané dorážce z malého vápna 2:3. Chrudimští nebyli kompletní, stejně jako my, ale i tak výsledek a hlavně především výkon potěšil i nového trenéra Dujsíka (bývalý trenér Mocanu se dva týdny před soutěží rozhodl, že chce ještě hrát, nyní v Holicích... přejeme mu, ať se mu v novém působišti daří) a je povzbuzením do mistrovských bojů.

Věřme, že si formu přeneseme i do prvního mistráku, kdy v sobotu 6.8. přivítáme velmi ambiciozní Libišany.