Starší žáci - referát z utkání v Přelouči

24.04.2019 18:41
 
FK Přelouč - ŽSK Třemošnice - 3 : 5 (0:0)
Branky : Tadeáš Oswald 2, Vašek Michálek, Tomáš Benda, Michal Smutný
 
Další mistrovské utkání jsme sehráli na kompletně zrekonstruovaném městském stadionu v Přelouči.
V prvním poločase jsme i přes celou řadu šancí (Vašek Z několikrát, Tadeáš, Michal, Tomáš) domácí síť nerozvlnili. A protože ani domácí svou jedinou šanci nevyužili, do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0.
 Vstup do druhého poločasu se nám vyvedl, rychle se ujímáme vedení 0:3. Následuje naše uspokojení a domácí po našich hrubkách snižují na 2:3. Nepanikaříme a utkání dovedeme do vítězného konce.

Třemošnice : Filip Jelínek - Filip Červeňák, Radek Brynych, Vašek Michálek, Marek Tlapák - Daniel Marek, Michal Smutný, Tomáš Benda, Vojta Valčík (Jakub), Tadeáš Oswald, Vašek Zadina (Matěj)
 
"Vypracovali jsme si celou řadu šancí, ale zakončení je zbrklé, nepřesné někdy komické. Na druhou stranu v obraně při každém utkání vyrobíme jednu a více hrubých chyb a soupeřům darujeme jednoduché branky. Kluci musí uvěřit instrukcím a radám, někteří jsou nepoučitelní.Příští týden nás čeká na domácím hřišti kvalitní soupeř,SK Nemošice a ten bude určitě naše chyby trestat nekompromisně.V tomto se musíme zlepšit a být zodpovědnější."