Starší žáci - referát z utkání se Sokolem Prosetín

24.10.2017 17:15

 

Referát z utkání sž.

SOKOL Prosetín / Holetín - ŽSK Třemošnice - 5 : 0 (3:0)

K dalšímu utkání jsme zajížděli na půdu momentálního lídra soutěže do Prosetína, přesněji do Holetína, kde prosetínští hrají svá domácí utkání.

Prvních deset minut utkání jsme  odehráli zodpovědně a zdálo se, že tentokrát úvod utkání zvládneme bez obdržené branky. V 11.minutě se ale Michal s Jakubem nedomluvili na odehrání míče a domácím nabídli snadné zakončení do prázdné branky, 1:0. Od tohoto okamžiku domácím narostla křídla a do poločasu v pohodě zvýšili vedení na 3:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili se snahou vstřelit rychlý gól a utkání ještě zdramatizovat. Místo toho ovšem po chybě inkasujeme na 4:0 a celý druhý poločas jsme jasně horší. V závěru ještě inkasujeme na 5:0.

 

„Docela dobré výkony z posledních tří utkání jsme dnes katastrofálním výkonem degradovali. Snad kromě úvodních deseti minut jsme propadli úplně ve všem. Na holetínském hřišti menších rozměrů jsme se nevyrovnali s důrazem a rychlostí domácích. Výrazně se projevila naše pomalost v myšlení a rozhodování, o provedení a řešení herních situací samotném ani nemluvě. Naivní představu některých našich hráčů, že hřiště prokličkují v chůzi za přihlížení soupeře ukončili až rozhodčí závěrečným hvizdem. Jsem zklamaný z výkonu hráčů, kteří by měli být lídry a oporami týmu, jmenovat nebudu, vyříkáme si to na tréninku. Nespokojenost s přístupem některých hráčů jsem vyjádřil již po pátečním předzápasovém tréninku  a přesně se potvrdilo pravidlo: Jak trénuješ, tak hraješ!! Pakliže nebude přístup k tréninku stoprocentní, budou následovat další nakládačky. Takže zpátky na zem a tvrdě trénovat. Z šedi podprůměrnosti vystoupil dnes pouze Vašek a Tomáš Dočekal.“

 

Michal Mrázek - Lukáš Skokan, Radek Brynych, Vašek Michálek, Jakub Erben - Filip Červeňák, Daniel Krška, Daniel Marek, Tomáš Benda, Jan Kasal - Tadeáš Oswald (Tomáš Dočekal, Filip Jelínek, Radim Šíma)