Starší žáci - referát z utkání s Jiskra Litomyšl / Čistá

01.10.2017 21:01

Referát starší žáci.

ŽSK Třemošnice - Jiskra Litomyšl / Čistá - 0 : 2  (0:0)

Po volném losu v minulém kole jsme na domácím hřišti v sobotu za krásného počasí  přivítali borce z Litomyšle, momentálně vedoucí tým tabulky.

Od úvodního  hvizdu rozhodčího  jsme se zaměřili na důslednou aktivní  obranu a rychlý přechod do útoku. Celý první poločas jsme lídra soutěže udrželi na uzdě.

Naši největší šanci nevyužil Michal Pavlík, který po kolmici Dana Kršky neproměnil  samostatný únik.  Hosté hlavně hrozili rychlonožkou na své pravé straně, své šance ale  nedokázali proměnit a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Úvod druhého poločasu jsme zvládli. Ale ve 47´minutě jsme snadno ztratili míč ve středu hřiště a přes další dvě následné chyby se soupeř ujal vedení 0:1 střelou ze skrumáže.  Naši největší šanci na vyrovnání nevyužil dobře hrající Filip Červeňák, když s jeho pohotovou střelou si brankář hostí poradil.

Hosté své zasloužené  vítězství 2:0  potvrdili utěšeným lobem v 56´minutě, kdy jsme neudrželi obranou ofsajdovou linii.  

 

„Čtrnáctidenní zápasovou pauzu jsem využili k intenzivnímu tréninku. I přes prohru jsme dnes  předvedli náš nejlepší podzimní výkon. Dnes jsme aktivně bránili a snažili se vyrážet  do brejků, bohužel  se nám nedařilo více doplňovat včas  a ve větším počtu  naše dva útočníky. Naši dva krajní záložníci musí být více běhaví a  odvážní. Velmi dobrý výkon dnes předvedla stoperská dvojice Vašek s Radkem.“

Třemošnice : Michal Mrázek - Lukáš Skokan, Radek Brynych, Vašek Michálek, Daniel Marek - Tomáš Dočekal, Honza Kasal, Daniel Krška, Jakub Erben - Tadeáš Oswald, Michal Pavlík (36´ Filip Červeňák)