Starší žáci - referát z dohrávaného utkání 4 . kola s FK Přelouč

14.09.2017 17:28

Referát z dohrávky starších žáků.

 

FK Přelouč – ŽSK  Třemošnice - 7 : 2 (1:0)
Branky: Daniel Krška (PK), Patrik Dunka

 

Sestava : Michal Mrázek - Lukáš Skokan, Radek Brynych, Vašek Michálek, Daniel Marek - Jan Kasal, Tomáš Benda, Daniel Krška, Tomáš Dočekal (Filip Červeňák) - Filip Jelínek (Patrik Dunka), Tadeáš Oswald (Michal Pavlík)

 

Dohrávku 4. kola jsme sehráli na krásném nově kompletně zrekonstruovaném městském stadionu v Přelouči.
Do utkání jsme vstoupili se snahou navázat na zlepšený výkon z minulého utkání a domácí maximálně potrápit. V prvním
poločase se hrála vyrovnaná partie, kdy domácí využili náš nepřesně vhozený aut ke vstřelení jediné branky.
Naše pološance přicházely hlavně z levé strany, kdy Tadeáš nedokázal připravit  finální přihrávku pro zakončení. Nadějnou průnikovou přihrávku nedokázal gólově zužitkovat ani Filip Jelínek.
Rovněž do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a Daniel Krška vyrovnal z penalty na 1:1. Dále jsme dokázali ještě reagovat na vedoucí branku domácích a vyrovnat na 2:2  Patrikem Dunkou. V dalším průběhu utkání ovšem začal úřadovat domácí kanonýr Trojáček alias blonďatý Jusien Bolt, který naše skóre zatížil pěti brankami  jako přes kopírák – proběhl spíš prolétl  naší obranou a ze samostatného úniku skóroval. Nutno říci, že ještě Michal dva jeho úniky zlikvidoval. Naše šance, o které se staral ve druhém poločase hlavně Patrik, zůstaly bohužel nevyužity.

 

„ I přes konečný výsledek jsme sehráli celkem vyrovnané utkání. Dnes jsem s výkonem spokojený.  Rozdílový hráč Trojáček, rychlostně vybavený a fyzicky převyšující  i našeho nejrychlejšího a nejurostlejšího  Radka, utkání rozhodl. Jenom se můžeme všichni podivovat, proč tohoto hráče domácí nasadili až do druhého poločasu, ač v zápise o utkání je v základní jedenáctce od začátku utkání…. Naše hra již měla nějakou formu a řád, byla  častěji  k vidění kombinace, držení míče, mezihra, postupný útok i průnikové přihrávky. Dnes jsme dobře včas dostupovali a předskakovali soupeře a získávali více míčů.  Neustále nám dělá problémy orientace  a pohyb v prostoru velkého hřiště a neustálé posouvání se za míčem.  Takže zítra opět všichni  na trénink. Dnes dobrý výkon předvedl Daniel Marek, Jan Kasal, Tomáš Dočekal a Patrik Dunka.“