Starší žáci - referát z utkání s 1. FC Žamberk

07.11.2017 17:37

 

Referát z utkání starších žáků:


FK Žamberk - ŽSK Třemošnice - 1 : 0 (1:0)


Na daleký sobotní výjezd  do Žamberka jsme se vydali s touhou bodovat.

Od první minuty se hrál oboustranně nepřesný fotbal odpovídající postavení obou týmů v tabulce. Našich pár náznaků souvislých a vědomých akcí záhy skončilo další nepřesností nebo špatným řešením situace.
Naši největší šanci neproměnil Tomáš Benda, kdy nedokázal z bezprostřední blízkosti míč umístit do opuštěné branky. O pár minut později  Daniel Krška prošel individuálně přes dva soupeře do pokutového území, kde ovšem místo zakončení nesmyslně volil nepřesnou přihrávku. Domácí se k ohrožení Michala prakticky nedostali. V poslední minutě prvního poločasu jsme  ale nedokázali nadvakrát odvrátit do bezpečí rohový kop domácích a ti se tečovanou střelou „haluzí“ ujali vedení 1:0. Bezprostředně po rozehrávce rozhodčí ukončil první poločas.
Naše snaha  vyrovnání v druhém poločase nepřinesla.  Výraznější šance jsme si nevytvářeli. Nejblíže k vyrovnání byl Radek, když jeho tvrdou střelu domácí brankář s obtížemi zlikvidoval.  Naopak po stažení hry na tři obránce domácí z brejku mohli vítězství potvrdit, ale Michal byl proti.
Bez bodů jsme nasedli do autobusu a vydali jsme se na stokilometrovou cestu domů….

„Dnes jsme se utkali se soupeřem na stejné výkonnostní úrovni. Úroveň byla velmi nízká. Když schází fotbalové dovednosti nebo se nedaří, musí se bojovat. To některým naším borcům vůbec nedochází. Z dnešního výkonu jsem velmi zklamaný.“


Sestava : Michal Mrázek - Tomáš Dočekal, Radek Brynych, Václav Michálek, Jakub Erben - Danil Marek- Filip Červeňák, Daniel Krška,  Jan Kasal (Filip Jelínek) - Tadeáš Oswald, Tomáš Benda