Starší přípravka - referát z turnaje v Litomyšli

08.05.2018 21:47


K dalšímu kolu Krajské soutěže přípravek jsme zajížděli v neděli 6.5.2018 na hřiště Litomyšle. Našimi soupeři byly postupně týmy Poličky, Libchav a domácí Litomyšle.

 

ŽSK Třemošnice - SK Polička - 1 : 7
Branky: Rožek

První zápas jsme absolvovali proti silné Poličce. A protože i my jsme měli plno síly, první poločas jsme odehráli nejen výsledkově velmi dobře. Šťastnou brankou Rožka jsme se dokonce dostali do vedení a dlouho hráli vyrovnanou partii. Do půle, ale Polička vyrovnala a po přestávce se projevila její síla. I když prohráváme relativně vysoko, neodehráli jsme špatný zápas.

 

ŽSK Třemošnice - Sokol Libchavy - 5 : 2
Branky: Rožek 2, Mostecký, Kolbaba, Cipryán

Proti Libchavám jsme nastoupili opět koncentrovaně a s odhodláním udržet kvalitu, kterou jsme předváděli v předchozím zápase. Byli jsme lepším mužstvem a po zasloužené výhře jsme si mohli užít vítězný pokřik.

 

ŽSK Třemošnice - Jiskra Litomyšl - 4 : 5
Branky: Kolbaba 2, Mostecký, Klepetko

K poslednímu zápasu jsme nastoupili se změnou v brance a systémem : „koučuj se sám...“. Znamenalo to, že jsme hráčům dávali pouze informace o odehraném čase. Střídali se sami a trenérské pokyny dávali víceméně všichni resp. ti, kteří byli na střídačce. Bohužel hra oboustranně neměla tak nějak hlavu ani patu a ve vyrovnaném a hlavně hodně nepřesném zápase jsme o branku prohráli. Někteří hráči možná cítili křivdu kvůli neuznanému gólu nególu a několika verdiktům rozhodčího, ale to se jim ve fotbalovém životě ještě stane vícekrát...


Sestava: Kolbaba (3. zápas Brožek) – Cipryán, Nováček, Mostecký, Rožek, Šmídl, Klepetko, Gauč


K poslednímu kolu KS miniligy přípravek zajíždíme na hřiště Přelouče a to v neděli 13. 5. 2018 s odjezdem v 7.45 h.