Starší přípravka - referát z turnaje v Holicích.

01.05.2018 12:55


K dalšímu kolu Krajské soutěže přípravek jsme zajížděli v sobotu 28.4.2018 na hřiště Holic. Našimi soupeři byli postupně týmy Slatiňan, Chocně a domácí Holice.

 

ŽSK Třemonice - Spartak Slatiňany - 3 : 11 (0:6)
Branky: Rožek 2, vlastní 1

Po týdnu jsme opět nastoupili proti fotbalistům Slatiňan. Bohužel jsme se nepoučili z minulého vzájemného zápasu. Nedostupovali jsme k hráčům Slatiňan těsně a včas. Za tento styl hry jsme byli náležitě a zaslouženě potrestáni v prvním poločase hned šestkrát. V druhém poločase nám soupeř dovolil pouze dva zásahy do jejich sítě. Sám přidal další čtyři góly do naší brány. Oba týmy si vstřelily po jednom vlastním gólu a konečný účet tohoto utkání byl 3:11 z našeho pohledu.

 

ŽSK Třemošnice - FK Agria Choceň - 4 : 6 (3:3)

Branky: Šmídl 2, Rožek, Klepetko

Druhý zápas jsme sehráli proti Chocni. Na rozdíl od prvního zápasu se jednalo o vyrovnané utkání. O tom svědčí i poločasové skóre 3:3. V druhém poločase pokračovala oboustranně vyrovnaná hra. Nakonec, ale byli Chocenští fotbalisté těmi šťastnějšími, když se prosadili celkem třikrát a my jsme přidali pouze jeden gól a nakonec jsme prohráli 4:6.

 

ŽSK Třemonice - SK Holice - 8 : 4 (3:1)
Branky: Kolbaba 3, Rožek, Cipryán, Nováček, Mostecký, Gauč

V posledním zápase jsme udělali změnu na brankářském postu. Do hry si šel zahrát Pája K., v bráně ho zastoupil Táďa G. . Oběma se zápas povedl, Pavel vstřelil hattrick, Táďa velmi dobře zachytal a třešinkou na pomyslném dortu byla proměněná penalta, kterou Táďa vymetl všechny pavučiny z pravého horního rohu soupeřovi branky. Nám se podařilo vstřelit ještě čtyři branky. Soupeř se také prosadil čtyřikrát a kluci zakončili den zaslouženou výhrou 8:4.

Sestava : Kolbaba (3. zápas Gauč) - Cipryán, Nováček, Mostecký, Rožek, Šmídl, Klepetko D.,

K předposlednímu kolu KS miniligy přípravek zajíždíme na hřiště Litomyšle a to v neděli 6.5.2018.