Starší přípravka pořádala první ze svých tří zimních turnajů.

19.12.2017 20:31


Starší přípravka pořádala první ze svých tří zimních turnajů. Kromě všech domácích hráčů včetně několika posil z mladší přípravky, kteří postavili dva týmy, se turnaje zúčastnili hráči Čáslavi r. 2008, Chrudimi r. 2008, Horního Bradla a Golčova Jeníkova. K vidění bylo patnáct zajímavých, víceméně vyrovnaných zápasů, ve kterých padlo 82 branek! 16! z nich dal nejlepší střelec turnaje Jakub Nepovím z Horního Bradla, další individuální trofej získal Michal Skokan-brankář z Čáslavi a nejlepším hráčem byl zvolen Jakub Tesař z Chrudimi. 

Našim týmům se nedařilo tak jak si představovali, ale i tak bychom rádi všem poděkovali za nasazení a předvedené výkony, i když to nakonec na "bednu" tzn. pohár a medaili nedalo... Ty oceněným předal futsalový brankář ERA - PACKu Chrudim a třemošnický odchovanec Jakub Žďánský. 

Konečné pořadí: 1. Čáslav, 2. Horní Bradlo, 3. Chrudim, 4. Třemošnice A, 5. Golčův Jeníkov, 6. Třemošnice B

Sestavy

Třemošnice A : Kolbaba - Cipryán, Nováček, Rožek, Mostecký, Tlustý, Gauč, Nesládek, Šmídl

Třemošnice B : Brožek - Lipenský, Šafránková, Klepetko, Čapka, Halás, Novotný, Zvolský, Bachratý, Charvát M., Hampl D., Hampl Š.

Další turnaj nás čeká 20.1 2018 opět doma. Všem hráčům, ale i rodičů a vůbec všem příznivcům nejen třemošnického fotbalu přejeme hezký zbytek roku, úspěšný vstup do toho nového a brzy u kulatého nesmyslu ahoj...