Starší přípravka hodnotí podzim 2017.

26.10.2017 18:18


Hodnocení podzimu – starší přípravka U11


Dovolte mi krátké hodnocení podzimní části Krajské soutěže - Miniligy starších přípravek.

V období září – říjen jsme absolvovali podzimní část soutěže. Během těchto dvou měsíců nás čekalo sedm soutěžních kol. Vzhledem k navýšení počtu družstev účastnící se této soutěže na 14 se některá kola odehrála pouze ve třech mužstvech, ostatní kola byla odehrána standartně ve čtyřech týmech.

Naše porce zápasů na podzim čítala osmnáct utkání a bilance byla následující. Pocit vítězství jsme zažili v devíti případech, nerozhodně skončili dva zápasy a prohráli jsme sedm utkání. Máme lehce negativní skóre a to v poměru 88 : 93 (vstřelených/obdržených) branek. A získali jsme teoreticky 29 bodů z možných 54, jelikož v této kategorii se tabulka týmů nevede. Na vstřelených brankách se podílelo celkem jedenáct hráčů a hráček. Pomyslným podzimním „králem střelců“ je Tom R., který se prosadil celkem 19 krát. Na druhém místě se umístil Dan Kl. s 15-i zásahy. Oba tito hráči si své pozice upevnili v posledním domácích kole, když se každý trefil čtyřikrát. Bronzová příčka patří Lukáši M. - 14 branek. Dalšími úspěšnými střelci byli na podzim Matěj N. (13x), Davča Š. (7x), Tobík C. (7x), Ríša N. (6x), Pája K. (3x), Táďa G. (2x), Pája H. (1x) a Alenka Š. (1x).

Účast na trénincích byla uspokojivá, ale i zde máme jisté rezervy. Procentuálně se docházka dá vyjádřit číslem 63%. V následujícím období se za příznivého počasí budou konat tréninky stále pod širým nebem. Využijeme k tréninkům zejména náhradní fotbalové hřiště, popřípadě umělou trávu u ZŠ. Také nás čeká pozvolný přesun do haly a v zimním období se zúčastníme i několika halových turnajů (v prosinci, lednu a únoru) kde budeme zlepšovat všechny své fotbalové dovednosti a také zapracujeme na fyzické kondici,tak abychom na jarní část byli připraveni co nejlépe. Termín tréninků v hale bude upřesněn co nejdříve.

Závěrem bych rád poděkoval za celý trenérský tým všem heáčům a hráčkám za předváděné výkony na trénincích a jednotlivých soutěžních kolech. Poděkování patří také rodičům a všem ostatním fanouškům, kteří naše fotbalist(k)y podporovali. Nicméně stále je co zlepšovat a bude důležité neusnout na vavřínech.

Děkujeme za Vaši pozornost

Zdeněk Čapka, Pavel Kolbaba – trenéři U11 ŽSK Třemošnice