Prohra v přípravě v Přelouči 5:4...

24.07.2022 19:41


FK Přelouč  -  ŽSK Třemošnice - 5 : 4 (3:0)
Góly : Kodeš, Tomiška, P. Šindelář 2

Opět v silně improvizované sestavě odehrané utkání nám ukázalo, že potenciál mužstva v oslabené sestavě není špatný. Nové tváře se ukazují dobře a pokuď jim tréninková morálka vydrží, neměl by problém se sestavou v tomto ročníku nastat.

Utkání se začalo vyvíjet smolně. Po uklouznutí Michálka na kraji obrany došlo k přečíslení a následný centr trefil hlavou nešťastně Krška a přeloboval našeho brankáře. Aby té smůly nebylo dost, tak po další standartní situaci trefil vlastní bránu Šindelář. A v závěru poločasu po sporné situaci domácí zvýšili na 3 : 0.

Druhý poločas naši mladíci začali o poznání lépe. Na hrotu útoku se začal prosazovat střídající Kodeš a ten také snížil na 3 : 1. Ovšem vzápětí po nesmyslné hrubce Mrázka domácí zvýšili na 4 : 1. Krásné akce Lazaridis - Šmídl - Kodeš - zakončená Tomiškovou technickou střelou přinesla snížení skóre na 4:2. Další faul domácích v pokutovém území trestal z penalty Šindelář. V 85. minutě slabý trestný kop domácích Mrázek neudržel a dobíhající hráč domácích zvýšil do prázdné brány na 5:3. V poslední minutě korigoval na 5:4 krásným gólem do šibenice Šindelář. Hru našich mladíků skvěle dirigoval J.Vančura spolu s P.Šindelářem. 

Utkání mělo jednu nešťastnou událost. Náš trenér M.Šindelář st. uklouzl na vlhkém trávníku a zlomil si ruku pod ramenem. Již je po operaci a všichni mu přejeme brzké uzdravení.

Sestava : Mrázek - Michálek, Krška, Petr, Tomiška - Jelínek, Vančura J., Šindelář P., Lazaridis - Šmídl, Menšík (46. Kodeš)

Omluveni : Mocanu, Vančura O., Šindelář M., Malý, Jablečník, Forman D., Petrlík, Šebek, Žďánský, Tuček, Oswald T.