Povinná výhra s Moravany se nerodila lehce...

18.09.2022 06:16


Třemošnice - Moravany - 2:1 (1:0). V pravém podzimním a především sychravém a nevlídném počasí jsme přívítali tentokrát Moravany, mužstvo ze spodku tabulky. Po zisku čtyř bodů z minulých dvou zápasů s mužstvy ze špice, se dalo čekat, že v klidu získáme další body. Opak byl pravdou. Náš soupeř nemá vůbec špatně poskládané mužstvo a je s podivem, že se krčí téměř na dně.

Na těžkém terénu to byl především boj o každý metr. Přesto jsme prakticky od začátku měli optickou převahu, ale to bylo stále málo... Na každé straně se urodilo po jedné tutovce a až ve 44. minutě se skóre otevřelo. Postaral se o to Jan Vančura z dorážky po neúspěšně provedené penaltě Petrem Šindelářem. Ta sice vyvolala u hostů vlnu emocí, ale po zhlédnutí videa se zdá být vše v pořádku.Do kabin tedy za stavu 1:0.

Ve druhé půli začali hosté kousat ještě více a bylo víceméně otázkou času jestli resp. kdy vyrovnají... To se jim nakonec v 67. minutě nejmladším hráčem na hřišti (Matěj Kosina 11/2006) po brejkové akci povedlo. Naši ale body Moravanům dát nechtěli, herně se zvedli a vítězné branky se nakonec dočkali, kdy po krásném centru zleva dal konečnou podobu výsledku hlavou nestárnoucí Šebek.

Příští neděli zavítáme do Pardubiček a makáme dál...

Sestava : Tuček - Krška, Malý, Kodeš (46. Jablečník), P. Šindelář (90. Žďánský), J. Vančura, O. Vančura, Šebek, Forman, M. Šindelář, Tomiška (89. Petr)