Muži / Vítězství Třemošnice proti Moravské Třebové

08.05.2023 20:59


ŽSK Třemošnice - Moravská Třebová - 2:0 (1:0) 
Branky : 6. Petrlík (PK), 54. T. Oswald


Sestava : D. Oswald - Krška, Petr, P. Šindelář, Šebek, Petrlík (40. Tomiška), T. Oswald (83. Žďánský), Forman (87. R. Petrus), M. Šindelář, Lazaridis (89. Valčík), Šmídl

Domácí tým Třemošnice se ujal vedení již v 6. minutě z penalty. Jiří Petrlík se postavil k exekuci a s přesností proměnil penaltový kop, čímž poslal svůj tým do vedení 1:0. Tento brzký gól byl důležitý pro budování sebevědomí a kontroly nad utkáním. 
Ve druhém poločase se Třemošnice dokázala opět prosadit. Tentokrát byl střelecky úspěšný Tedeáš Oswald, který se trefil v 54. minutě a zvýšil náskok domácího týmu na 2:0. Tímto gólem se Třemošnice dostala do ještě lepší pozice a měla více klidu ve hře.Moravská Třebová se snažila odpovědět a dostat se zpět do zápasu, ale domácí obrana a brankář byli pevní a nedovolili soupeři snížit. Třemošnice si udržela vedení a kontrolovala průběh zápasu.Nakonec se skóre nezměnilo a zápas skončil vítězstvím Třemošnice 2:0. Tento výsledek znamenal tři body pro domácí tým a radost z vítězství. Moravská Třebová se musela spokojit s porážkou a bez bodového zisku.Celkově se jednalo o dobře zvládnutý zápas domácím týmem Třemošnice, který si vytvořil brzké vedení a udržel si ho po celou dobu utkání. Moravská Třebová se snažila, ale nedokázala se prosadit proti pevné obraně soupeře.

 

Michal Holub (M. Třebová) : Bohužel jsme měli problém dat aspoň 11 lidi dohromady a bylo to znát, inkasovali jsme brzo z penalty, pak zahodili jednu velkou šanci a ve druhé půli jsme dostali na 2:0 a nebyly sily na zvrat.