Mladší žáci uspořádali již tradiční Vánoční halový turnaj.

16.12.2018 20:47


V sobotu 15.12.2018 jsme uspořádali již tradiční Vánoční halový turnaj, tentokrát v kategorii mladších žáků.


Turnaj O pohár starosty města Třemošnice se odehrál s podporou pojišťovny Kooperativa, které tímto patří veliký dík.

Jako vždy jsme postavili dva týmy, dalšími soupeři byla mužstva z Horního Bradla, Vrdů, Stolan a Golčova Jeníkova. Píšťalky se chopil „nestárnoucí“ Bohouš Novotný, jehož zdárně doplňoval o několik desetiletí mladší Tomáš Tlustý.

Prvním zápasem v hracím systému každý s každým byl souboj mezi třemošnickým Bílým a Černým týmem, který vyhráli Bílí 8:1 (branky – 3 x Rožek, 2 x Škaryd, Mostecký, Spěvák, Tlustý, Pilař).

Černí se následně utkali postupně s týmem Stolan – 0:1, Horním Bradlem - 1:4 (Tejnický), Golčovým Jeníkovem – 1:3 (Petrus) a turnaj zakončili výhrou nad Vrdami - 3:2 (Hofta, 2 x Klepetko). Celý tým, ač skončil na posledním 6. místě, odehrál všechny zápasy s velikým nasazením, chutí a bojovností.

Sestava: Charvát, Hofta, Gauč, Petrus, Tejnický, Šmídl, Klepetko.

Bílí ve druhém, trochu nervózním a vypjatém zápase proti Vrdům až téměř v závěru srovnali na 3:3 (2 x Pilař, Škaryd). Utkání s Golčovým Jeníkovem po trochu ospalém začátku tým zvládl a jednoznačně zvítězil 8:2 (3 x Mostecký, 2 x Škaryd, 2 x Pilař, Tlustý). Zápas proti Stolanům byl spíše boj, ale naše střelecká potence společně s výborně chytajícím brankařem Kolbabou slaví úspěch – 3:0 (Rožek, Mostecký, Spěvák). Poslední zápas proti Hornímu Bradlu – výhra 3:0 (2 x Mostecký, Pilař) a po několikaletém čekání konečně 1. místo v turnaji. HOOOOOOOŠI DĚKUJEM!!!!!!!!!!

Sestava: Kolbaba, Spěvák, Tlustý, Škaryd, Rožek, Pilař, Nováček, Tichý, Mostecký.

Vyhlášení vítězů, předání pohárů, medailí a individuálních cen nám zpříjemnil svou přítomností kapitán druholigových FK Pardubice Honza Jeřábek.

Konečné pořadí : 1. Třemošnice Bílí, 2. Horní Bradlo, 3. Vrdy, 4. Stolany, 5. Golčův Jeníkov, 6. Třemošnice Černí

Nejlepším brankařem turnaje byl vyhlášen Ondra Oberreiter ze Stolan, nejlepším střelcem s 9 brankami Kuba Nepovím z Horního Bradla a nejlepším hráčem domácí Honza Pilař.

Tímto turnajem jsme ukončili fotbalový rok 2018.

Všem hráčům, rodičům a fotbalovým příznivcům přejeme krásné vánoční svátky a do nového roku hlavně zdraví, spokojenost a spousty, hlavně fotbalových a sportovních, úspěchů.

 

Za ŽSK Pavel Kolbaba a Libor Spěvák