Starší přípravka - referát z turnaje v Třemošnici.

09.04.2018 18:28


Stejně jako jsme podzimní část miniligy starších přípravek zakončili na domácím stadionu, tu jarní část jsme také před domácím publikem zahajovali. Jednalo se o osmé kolo a  našimi soupeři byli fotbalisté Libchav, Pardubiček a Chocně.

 

ŽSK Třemonice - Sokol Libchavy - 8 : 1 (3:1)
Branky: Šmídl 3, Nováček 2, Mostecký 2, Klepetko

Dnešní fotbalové dopoledne jsme zahájili zápasem proti týmu Libchav. A zaspali jsme samotný začátek zápasu, když se soupeř prosadil hned z úvodní rozehrávky celého zápasu a po individuální akci a přibližně deseti vteřinách jsme prohrávali 0:1. Byla to pro nás dostatečná výstraha a postupně jsme přebírali iniciativu a aktivitu v celém utkání. Soupeře jsme téměř k ničemu nepustili a sami jsme aktivním pojetím hry vybojovali výhru 8:1. Hattrick zkompletoval David Š. v poslední vteřině zápasu, což svědčí o tom, že je potřeba hrát, dokud nezazní konečný hvizd rozhodčího.


ŽSK Třemošnice -  SK Pardubičky - 4 : 1 (2:1)
Branky: Pilař, Klepetko, Mostecký, Rožek

Druhý zápas jsme odehráli proti týmu Pardubiček. Pokračovali jsme v dobrém výkonu, kterému se dalo vytknout snad jen to, že kluci spolu na hřišti málo mluvili a několikrát jsme si málem navzájem sebrali míč z kopaček. V zápase jsme si vypracovali dvoubrankový náskok. Po velmi dobře zahraném přímém kopu fotbalisté Pardubiček snížili na 1:2. To bylo z jejich strany vše, sami jsme přidali další dva zásahy a získali jsme druhou dnešní výhru v poměru 4:1.

 

ŽSK Třemošnice - FK Agria Choceň - 0 : 3 (0:1)

Závěrečný zápas jsme sehráli s Chocní. Už od začátku se jednalo o velmi vyrovnané utkání. Hráčů Chocně bylo plné hřiště a společně s jejich důraznou, ale čistou hrou jsme měli trochu problém. Aktivní pojetí soupeře vedlo i k jejich úvodnímu vstřelenému gólu. Nás také dvakrát zachránila tyč dobře postavené domácí svatyně. Hráči Chocně se dostávali častěji do zakončení a prosadili se ještě dvakrát. My jsme se v tomto zápase neprosadili a zrodila se prohra 0:3   

 

Sestava : Kolbaba – Cipryán, Nováček, Mostecký, Rožek, Šmídl, Klepetko D., Gauč, Pilař

Všechny hráče chválíme za povedený vstup do jarní části sezóny, předvedené výkony a doufáme, že podobné nebo ještě lepší výkony budeme předvádět i v dalších zápasech. Všem přítomným divákům děkujeme za vytvoření příjemné atmosféry a budeme se těšit zase někdy na viděnou na stadionu ŽSK Třemošnice a alespoň pár foto momentů.