Mladší přípravka pořádala 5. mistrovský turnaji.

21.10.2015 20:49

V sobotu 10.10. jsme pořádali již podruhé za sebou jedno z kol krajské miniligy přípravek, tentokrát páté. Postupně jsme přivítali Slatiňany, Chrudim a Skuteč.

Z původní nominace se několik hráčů omluvilo, méně vytížení hráči sice dostali volno (ani jeden ze soupeřů nestihl postavit druhý tým...) ale přesto na poslední chvíli došlo i na náhradníky. Ke všemu se jeden nejmenovaný Matěj Tlustý zázračně uzdravil a tak jsme s kolegou Čapkou měli plnou hlavu toho, jak vůbec tým postavit...

Proti Slatiňanům jsme neuhlídali jejich nejlepšího hráče Kubu Hanuše (dvě branky dal sám, několik dalších připravil...) a hlavně díky němu jsme prohráli 4:9 (3x Mostecký, Rožek). Vázla rozehrávka a mezihra, o zakončení svyjímkou Lukyna, nemluvě.

Druhý zápas, nyní s Chrudimí, jsme sehráli již vyrovnaněji, ale přesto opět prohráváme 4:6 (Cipryán, Klepetko, Mostecký a Tlustý). I oni měli ve svém středu jednoho šikulu Romana Brychnáče a toho jsme těžko bránili, ale nenadělat několik zbytečných chyb, dal by se uhrát lepší výsledek.

Třetí mač, tentokrát se Skutčí, především pak druhou půli jsme odehráli netradičně bez pravidelného střídání celých čtyřek a na výsledku se to projevilo, když v divokém zápase konečně vítězíme 8:6 (2x Klepetko, 2x Kolbaba, Rožek a 3x Tlustý). Přesto příště budeme dál poctivě střídat čtyřky, protože v tomto zápase si nezahráli všichni stejně... 

Příště nás čeká sobotní turnaj v Přelouči 17.10. , kde narazíme ještě na 
Slatiňany a Lázně Bohdaneč

Sestava: 1. zápas Kolbaba 2. Tlustý 3. Cipryán - Klepetko, Mostecký, Rožek, Šmídl, Šafránková, Halás, Čapka a Ježek