Mladší přípravka na celodenním turnaji ve Rváčově.

21.10.2015 20:41


Šest statečných se v sobotu zúčastnilo celodenního turnaje ve Rváčově. Díky nezvyklému počtu omluv jsme neměli k dispozici ani dvě kompletní čtyřky a pouze jednoho hráče na střídání, ač nás je při plném počtu osmnáct! Přesto nebo právě proto patří obrovské poděkování "zbytku" mužstva, které celý turnaj poctivě odmakalo a pánum Čapkovi a Brožkovi, kteří mne zastoupili na trenérském postu (musel jsem na dvoudenní seminář rozhodčích). 

Nejprve jsme 5:3 porazili Hlinsko 2008, kdy všechny naše branky dal Rožek ! Pak jsme rozdrtili Tuněchody 14:0 (2x Rožek, 4x Klepetko, 5x Brožek, 3x Gauč). Poté již přišly prakticky pouze prohry a to se Svratkou 3:6 (Klepetko a 2x Rožek), s Horním Bradlem 4:6 (Kolbaba, Rožek, Gauč, Klepetko), se Rváčovem v poslední minutě ! 2:3 (2x Rožek) a v posledním zápase o umístění s Dřenicemi 2:6 (Rožek a Kolbaba). Obsadili jsme tak konečné osmé místo ze třinácti účastníků !
Všichni se tak mohli nakonec radovat ze zisku poháru, 
medaile, hned dvou tašek sladkostí i dvou porcí grilovaných kuřat! Vždyť každý pracoval za dva...;-) 

Věřím, že se školním rokem přijde i pravidelná účast na trénincích a sedmi podzimních turnajích, kdy ten první je hned 5.9. 2015 v Přelovicích s odjezdem autobusu v 7:15.

Takže ještě jednou poděkování Tomáši Rožkovi (12 branek), Danovi Klepetkovi (6), Vašíkovi Brožkovi (6), Tadeáši Gaučovi (4), Pavlu Kolbabovi (2) a benjamínkovi mužstva Patriku Čapkovi (r. 2009), který se sice gólové radosti nedočkal, ale o to více byl platný ve hře :-).