KP dospělých (29. kolo) - výhra v Dobříkově.

10.06.2018 11:04


TJ Sokol Dobříkov - ŽSK Třemošnice - 0 : 3 (0:3) 
Branky : 11' T. Forman , 22' Šebek , 43' Fejl  

  
V sobotu jsme zajížděli do Dobříkova bylo to naše poslední představení venku v této sezoně. Ve 2 min přihrával Hejcman  na Šebka, ale ten se ke střele nedostal . Ve 4 min se ve vápně prosazoval Fejl , ale důrazný obránce ho do zakončení nepustil. V 6 min dobře centroval Hejcman a M. Šindelář zkoušel volej bez přípravy, ale netrefil. V 11 min si oba hráči role vyměnili centroval M. Šindelář na Hejcmana a šel ze strany sám, jeho tvrdou střelu brankář vyrazil a T. Forman byl na správném místě z hranice vápna mířil přesně - 0:1. Ve 12 min svedl Šebek souboj s vyběhnutým Rychtaříkem , našemu hráči chyběl krůček ...ale míč se dostal k Fejlovi a jeho střela těsně minula branku. V 18 min. opět Šebek oslovil Fejla jeho střelu zlikvidoval domácí brankář. Ve 22 min našel stoper Mejtský zkušeného Šebka a jeho zakončení bylo ukázkové - 0:2. Ve 25 min akci vymyslel a přihrál přesně J. Vančura opět Šebkovi , ale tentokrát branku přestřelil. Ve 39 min přišla největší šance domácích po našem zaváhání upaloval sám Jošt, ale branku přestřelil . Ve 43 min zafungovalo pravidlo " nedáš dostaneš " to Hejcman zabojoval, míč předložil Šebkovi, ten posunul na naběhnutého Fejla a ten , bezpečně proměnil - 0:3 . Ve 44 min zahrával přímý kop Fejl z hranice vápna, ale dobrý zákrok si připsal Rychtařík. Ve 49 min. střílel nebezpečně Ševčík, ale Oswald byl pozorný. V průběhu druhého poločasu šel sám dvakrát Hejcman, jednou mířil vedle a podruhé střílel do břevna branky . Podobnou situaci měl i Šebek, šel sám, též nedal branku. V 80 min po přímém kopu hlavičkoval Šebek do břevna. V 88 min. natáhl ke střele z přímého kopu Fejl, míč proletěl vedle tyče. Utkání jsme zvládli a bereme tři body . 
  
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemonice : Utkání rozhodl opět první poločas, kdy se nám podařilo vstřelit tři branky. Hráči plnili vše co jsme si řekli a dměnou nám je další vítězství. Musím říct, že zcela zasloužené. Soupeře jsme do šancí nepouštěli ... až na jednu, kterou neproměnil. Druhý poločas přinesl další naše šance, ale stav utkání se již nezměnil. Opět musím pochválit celý tým za předvedený výkon.

Sestava : Oswald - Petr, Mejtský, Culek, O. Vančura - Fejl, J. Vančura ,T . Forman ,M. Šindelář (63' Šťastný) - Šebek, Hejcman (70' Šmídl).